Тайният живот на звездите

Тайният живот на звездите  | StandartNews.com

Сексът продава, но за някои от известните това правило важи не само за бизнеса им, независимо в коя сфера на eнтъртеймънта е той. Доста знаменитости са прочути с повече от това, което правят за пари. Спалните на въпросните персонажи обикновено са здраво заключени, но както всяко пристрастяване или неконвенционално поведение, рано или късно всичко излиза наяве. Или поне част от него. Ето някои моменти от тайния сексуален живот на публичните мъже и жени, който не е чак толкова таен.

Анджелина Джоли мята ножове

Кой може да забрави Джени Шимицу, любовницата на Анджелина Джоли, която твърди, че съпругата на Брад Пит и майка на шест деца има колекция от ножове, които обича да използва в спалнята. "Тя няма как да е вярна на Брад", твърди бившата. "Анджелина обича опасностите и тъмната страна на живота. Тя се забавлява, когато е на ръба, не когато си играе на щастливо семейство с някакъв мъж", допълва още Шимицу пред "Нюз оф дъ уърлд". Двете се запознават през 1996-а при снимките на култовия еротичен филм "Огнени лисици". Едва през 2005-а екзотичната Джени за пръв път заговори публично за интимните си отношения с госпожа Пит. "Между нас двете нещата никога не са приключвали. Честно казано, мисля, че това никога няма да се случи", категорична е тя.

Освен това мисионерката на ООН има доста скандална сексуална история, преди Брад Пит да я опитоми в семейното огнище. Докато беше с бившия си съпруг Били Боб Торнтън, за Джоли и, меко казано, непослушния актьор се носеха слухове, че са сексуално пристрастени. А Били Боб пък изневерявал на красавицата с терапевтката си.

Колан видя сметката на Майкъл Хътчинс

Мнозина намират смъртта си в опасни възбуждащи игри. Емблематична и днес остава смъртта на Майкъл Хътчинс - невероятния глас на австралийската група INXS, който загина на 37 на върха на славата си. Той беше открит мъртъв в хотел "Риц" в Сидни на 22 ноември 1997 г. Полицията твърди, че се е самоубил чрез собствения си колан. Но една друга теория е доста по-тиражна. Последните двама полицаи, работили по случая, разкриха през 2007-а, че Хътчинс е намерил смъртта си неволно по време на нетрадиционна сексзабава. Фактът, че той е бил намерен гол и дрогиран, потвърждават хипотезата, че той е искал да увеличи сексуалното си удоволствие по време на мастурбация чрез използването на колан. Във всички случаи тази история се раздухва и сега, дори от хора, които никога не са чували и едно парче на групата INXS. И други популярни личности напират смъртта си по този позорен начин. През 2010-та водещ на BBC и милионер Кристиан Дигби умира след еротично задушаване. Дейвид Карадайн, актьорът от филма на Куентин Тарантино "Убий Бил", е намерен мъртъв в Банкок през 2009-а. Смъртта му е вследствие на автоеротично задушаване, а около тялото му са намерени две въжета - едното около пениса му, а другото на врата.

Голите клипове на спасителката Пам

В сбирките на анонимните сексманиаци вероятно има доста известни личности. Десетки са тези, за които се знае, че не могат да контролират еротичните си желания, а колко ли са другите, които пазят дълбоко срамните си тайни.

Дори някогашната идолка на момичетата Бритни Спиърс е била пристрастена към секса. Всъщност зависимостта й помага да запази популярността си и винаги да е в светлината на прожекторите. Кой не би отразил публичния й стриптийз на плажа. Снимките й без бельо обиколиха интернет. Бритни е известна и с дългите си сексмаратони с бившия Кевин Федърлайн.

Ненаситността им все пак беше за добро - двамата си направиха две деца. Според слуховете дори има секскасета с непознат, който забърсала на Хаваите, но така и никой не я виждал.

Едва ли някой ще се учуди на присъствието на Линдзи Лоън в този списък. Още преди да започнат истинските проблеми на тази другарка по чашка на Чарли Шийн, тя никак не обичаше да спи сама. И си го признава открито. Как ли е преживявала обаче в затвора, където я вкараха заради наркотици? В последно време Линдзи се опитваше да се държи възпитано - доколкото й е възможно. Дори си намери гадже - руският милионер Егор Тарабасов. Но демонстрацията на супер екзалтираната любов винаги е съмнителна. И след половин година изворът на страстта пресъхна - при това по грозния начин. Обиди, обвинения в изневери... Двамата дори се биха на плажа и бяха заснети.

За сексуалния живот на Памела Андерсън може да се пише и говори много. Няколко скандални записа има в биографията си силиконовата бомба. Първият е с музиканта Брет Майкълс от "Пойзън" - "визията" изтече години, след като е направена, а четири минути от нея все още се намират в интернет, въпреки че Майкълс се опитва да я блокира. После спасителката на плажа си направи касета на медения месец с вече бившия й съпруг Томи Лий. За съжаление записът беше откраднат през 1995-а и разпространен в интернет.

Пам се омъжи през 2007-а за Рик Саломон, който има видно участие в секс записа на Парис Хилтън - най-известното и скандално еротично видео на знаменитост, което самият Рик продаде на компания за филми за възрастни. Рик се запознава с Пам, след като двамата играят гол покер. И на нея й се налага да плати дълга си в натура.

Комикът Ръсел Бранд също е бил пристрастен към секса. Той си призна, че е имал специален екип, който му помагал да си избира секс обекти - нещо като аутсорсинг на момичета. "Експерти се грижеха за моите партньорки в леглото. Те имаха много специфични инструкции. Все едно че си поръчвах любимото си вино на сомелиер: "Търся нещо френско, леко плодово, с дъбови аромати", откровен е Бранд. За щастие той се съгласи да влезе в секс клиника, която му помогна да забави малко темпото. "По-голямата част от хората там са отвратяги, задоволяващи се в тъмни ъгли", споделя още Бранд.

Хю Грант осеменява наред

Фактът, че му се родиха три деца за 15 месеца, трябва да говори много за сексуалния апетит на британския чаровник Хю Грант. През септември 2012-а актьорът се сдоби със син от тайна връзка с 35-годишната шведска тв продуцентка Ана Елизабет Еберщайн. 3 месеца по-късно на бял свят се появил и момченце от приятелката му, китайката Тинлан Хон. Последната го дари и с дъщеря Табита през септември на 2011-а. И трите раждания бяха обвити в мъгла и за тях се разбра със закъснение. Както всички помним, през 1995-а Хю беше (раз)гащен от полицията с проститутка в колата си. Разпространението на снимки от инцидента предизвикаха световно ехо и дори хората, които не бяха гледали Грант в нито един филм, вече знаеха кой е. Но още по-невероятното в случая е, че по това време актьорът беше във връзка с Елизабет Хърли, с която много мъже имат мокри сънища. Хю беше арестуван и осъден на две години пробация. Въпреки цялата грозна суматоха, Хърли остана до него. Връзката им приключи през 2000 г, но и до днес те са близки приятели, а той е кръстник на сина й, както й неин бизнес партньор. Проститутка Дивайн Браун пък стана супер известна. Днес тя вече не припечелва като продава тялото си, богата е и е майка на две дъщери на 18 и 17.

Чичо Чарли харчи хиляди за проститутки

Може би най-известният ерген и развратник в света е Чарли Шийн. През ноември миналата година той сподели, че е ХИВ позитивен в интервю пред "The Today show" по NBC. Актьорът се принуди да направи страшното признание, заради факта, че са го изнудвали за хиляди долари. Известен със слабостите си към алкохол, наркотици, порноактриси и проститутки, след признанието си Чарли беше принуден да се справя и с хиляди "морализаторски" изказвания от рода на: "Така му се пада." Сега актьорът обаче е далеч по-добре - има си нова приятелка, риалити звездата Джес. Иска да снима риалити за живота с ХИВ. Ще рекламира презервативи, а пред германското издание на списание "Плейбой" заяви, че други знаменитости също трябва да разкрият серопозитивността си. "Това ще е от полза. Има много предразсъдъци, свързани със заразените с ХИВ. Надявам се това да се промени. Откакто обявих, че съм заразен с вируса на СПИН, непознати хора ме спират на улицата и ме поздравяват", каза чичо Чарли.

Актьорът беше егоцентричен ерген, който е неустоим за жените в "Двама мъже и половина", но в живота не се оказа точно така.

През 1995 г. той призна, че харчи по 50 хиляди долара за услугите на 27 различни проститутки.

Колин Фарел е сред пионерите в домашното порно

Женкар? Играч? Чувствителен Дон Жуан? Както и да наречем това ирландско момче, което обича да купонясва, той съвсем справедливо е любимец на медиите, стане ли дума за сексуалния му живот. Сред неговите завоевания, както носят упоритите светски клюки, са Бритни Спиърс и Анджелина Джоли. През 2005-а 70-годишната актриса Айлийн Аткинс разкри, че Фарел прекарал близо три часа в хотелската й стая, за да я моли да спи с него, но тя не склонила. Колин влезе в новините и с домашното си порно доста преди другите знаменитости да си направят подобни филмчета. Във въпросното видео той прави секс с бившата си приятелка Никол Нараин. Все пак непокорният ирландец може да бъде и много романтичен. През 2001 г. той се ожени за актрисата Амелия Уорнър на полинезийски остров. Вместо пръстен, си татуира прякора й - Мили, на пръста си.

Дейвид Копърфилд

Световният илюзионист Дейвид Копърфилд е виден представител на сексманиаците в леко по-зловещи измерения. В допълнение към обвиненията в сексуално нападение, се оказва, че магьосникът използва шоутата си, за да си осигурява достъп до дашни мацки. Неговите асистенти получават строги инструкции за това как да запознават привлекателни жени с Дейвид, както и как да пазят своите гаджета и съпрузи далеч от магьосника. Копърфилд имаше 6-годишна връзка с топ модела Клаудия Шифър, която дори участваше в неговия известен фокус с разрязването на жена наполовина. Той е разполовявал още Пенелопе Крус и Кет Дийли. Копърфийлд беше обвинен в изнасилване през 2009-а от бившата носителка на титлата "Мис Вашингтон" Елиз Умемото. Според нея магът се опитал да я насили, след като тя приела покана да гостува в луксозната му вила на Бахамите. Елиз останала там четири дни, по време на които Копърфийлд нееднократно идвал с покана за секс. В крайна сметка магът дори прибегнал до заплаха за убийство, ако Елиз не промени решението си. Това накарало 20-годишната красавица моментално да напусне вилата му и дори да постъпи в клиника за жертви на сексуално насилие.

Роб Лоу снимаше тройките си

Днес Роб Лоу е женен и почтен семеен човек, но преди 20 години красавецът беше замесен в секс скандал, който почти разруши кариерата му. Причината - видео запис, в който той се сношава с две жени, едната от които на 16, въпреки че той не го е знаел сред измачканите чаршафи. На касетата имало следи и от друга порочна нощ на актьора - пак шведска тройка, но този път в хотелска стая в Париж. Всъщност това е един от първите секс записи на звезди.

Стивън Сегал - с нужди 24 часа в денонощие

Преди 5 години Стивън Сегал е съден от 23-годишно момиче за сексуалния тормоз и трафик на жени с цел сексуална експлоатация. Момичето, станало жертва на звездата, е бивш модел и негова асистентка. По думите й, актьорът я третирал като "сексиграчка" и искал от асистентките си да "задоволяват нуждите му 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата". По време на работа Сегал "се възползвал физически" от нея, а по-късно нещата започнали все повече да се влошават, докато накрая момичето решило да го даде под съд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай