Шарук Кан се влюби в Черно море

Шарук Кан се влюби в Черно море | StandartNews.com

Публикува картички във Фейсбук със залези, гледат ги 15 милиона

Шарук Кан, мега талантливият и очарователен боливудски ас, направо е влюбен в Черноморието ни, издават от екипа му. За това свидетелстват и постовете му във Фейсбук и Туитър, където не минава ден, без да отбележи някое преживяване от почивката си между снимките. У нас камерата запечатва сцени от екшъна "Dilwale", в който играе с дългогодишната си партньорка Каджол.

"Имам си шапка, а Каджол - кърпа. Толкова благодаря на хората, които снимат с мен. Нека магията продължи", написа вчера Шарук Кан.

Ден преди това той качи картичка с пейзаж, надпис "Black sea" и възкликна: "Обикновено не се вълнувам от забележителностите наоколо, когато имам работа и съм на снимачната площадка. Но това тук е неописуемо!". Последователите на актьора във Фейсбук са 15 млн. души.

Тези дни локациите на лентата включваха нос Калиакра и Камен бряг, които са взели ума на индийската знаменитост. Приятната атмосфера го е провокирала и да цитира Джак Керуак. "Свободното време край Черно море те прави склонен към размисъл", твърди още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай