Пуснаха снимки от сватбата на Джоли и Пит

Пуснаха снимки от сватбата на Джоли и Пит | StandartNews.com

Шестте деца на актьорите изрисували роклята на булката

Изтекоха първите официални снимки от сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит.

Те бяха публикувани в списанията People и Hello - фотосите на звездната двойка са и корици на двете издания. Според тях децата на холивудските знаменитости са били шафери на тайната церемония, а дизайнът на роклята за най-красивата жена на планетата е "Версаче", проектирана от Луиджи Маси. Той е създал специален воал за булката, покрит с цветни рисунки, сътворени от отрочетата на младоженците - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, близнаците Нокс и Вивиан.

"Луиджи е като част от моето семейство. Не можех да си представя някой друг да ушие роклята ми. Той познава децата ми и за него беше много забавно да реализира идеята ми", казва Джоли в интервю за People.

50-годишният незалязващ секссимвол Брад Пит пък е бил облечен с един от костюмите от собствения си гардероб, но взел назаем вратовръзка, тъй като забравил своята.

"За нас беше важно този ден да бъде спокоен и изпълнен със смях. Всичко беше много специално - споделихме го с децата ни. Беше щастлив момент за семейството", споделят Пит и Джоли пред изданието.

В последни дни обаче се появи подозрението, че най-чаканата сватба в Холивуд се е оказала незаконна. Двойката, която се венча преди броени дни в замъка им в Южна Франция "Шато Миравал", не е издържана юридически спрямо законите в САЩ. Джоли и Пит не са извадили сватбения лиценз в Калифорния - според правилата на щата той може да бъде легален документ само ако церемонията е извършена на територията му от представители на съответните държавни органи. Това означава, че Джоли и Пит трябва да се оженят отново в Калифорния, пишат американските медии. Венчавката е била извършена от калифорнийски обреден служител, което пък я прави нелегална и във Франция. По законите на страната подобен ритуал трябва да бъде извършен от нейно служебно лице. Подобен проблем имаха и Кание Уест и Ким Кардашиян, които вдигнаха две сватби през май тази година. Двойката искаше да се венчае във Версай, но властите предупредиха, че за да могат да сключат легален брак, поне единият от младоженците трябва да е живял минимум 40 дни без прекъсване във Франция.

Брад и Анджелина в момента са на малтийския остров Гозо за снимките на предизвикателен филм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай