Нина събира пари за болни деца

Нина събира пари за болни деца | StandartNews.com

Скоро ще видим Добрев като стюардеса в нов сериал

Нина Добрев в последните седмици отново се е отдала на благотворителност. В "Инстаграм" тя пусна рисунка на Джими Хендрикс и написа: "Мой приятел нарисува този невероятен портрет, за да го продадем в полза на болница за лечение на деца с тежки диагнози. Има и други подобни, които може да видите в линка към моята биография. Моля, купете ги, за да набавим играчки за измъчените дечица."

Междувременно стана ясно, че след като няколко години игра вампир, канадската актриса от български произход ще се превъплъти в образа на стюардеса. Тя се отказа да играе в следващите сезони на "Дневниците на вампира", но не и от телевизията. Вече е ангажирана с роля в минисериала "Пристигане". Снимките за него ще са през зимата в Южна Африка. В героинята й, която се казва Изи, е влюбен Кевин - персонажът на актьора Ейса Бътърфилд. Той е прекъснал студент, работещ като товарач на летището в Кейптаун. В каста на сериала е и звездата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс. Тя ще бъде тийнейджърка. Режисьор на "Пристигане" е Питър Хъчингс.

Скоро Нина Добрев ще се появи и на големия екран, но в друг филм - "Окончателните момичета". Той ще излезе в кината следващата седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай