Лепа Брена на строга диета

Лепа Брена на строга диета | StandartNews.com

Певицата отказа сладкишите, за да се втали летния сезон

Лепа Брена се подложи на строга диета. Легендарната певица призна пред сръбски медии, че най-голямата й слабост са сладкишите. "В момента спазвам стриктен режим. Мисля, че ще успея да издържа най-малко един месец, без да хапна нищо сладко. Много обичам торти, но по този начин успявам да тренирам волята си", каза звездата. Въпреки опасните изкушения Лепа винаги е била в перфектна форма и се е славила със стройната си фигура, за която са й завиждали не една или две колежки. Неслучайно още в началото на кариерата си тя получава прозвището Lepa - красива, което се превръща в артистичния й псевдоним.

Брена разкрива и тайната на успешната си кариера. "Трябва да си здраво стъпил на земята и да можеш да си поставяш реални цели. Важно е да имаш характер да превъзмогнеш всички проблеми. Хората не обичат изкуствените и надути личности, а помнят истинските и човечните", смята тя.

Сръбската звезда мъдро отбелязва, че нищо в живота не е сигурно, че любовта, здравето, парите и успехът не са вечни. "Трябва да си правиш сметка за постъпките и да бъдеш разумен", е нейното мото. Тя ще излезе пред българската си публика на 24 октомври в "Арена Армеец". Билетите струват между 20 и 55 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай