Коя е хубавата Ралица, шофирала пияна в САЩ

Коя е хубавата Ралица, шофирала пияна в САЩ | StandartNews.com

Барманка, сервитьорка, после модел по бански от първите страници на мъжки списания. Това е кратката визитка на българката Ралица Иванова, хваната да шофира пияна във Флорида, САЩ. Получава горещи оферти от самия Хю Хефнер. Феновете често я бъркат с рускиня и италианка. Ралица обаче е категорична: "Аз съм българка и обичам родината си".

Високата 164 см. блондинка е родена на 27 март 1985 г. във Варна. Едва 15-годишна хваща окото на местна козметична фирма, която я кани за модел. Четири години по-късно заминава за САЩ. Трудно свиква с климата във Флорида. Но пък сега не може да си представи да живее на друго място.

Стартът в сериозния бизнес е неочакван. Пие си коктейлче с приятели на плажа, когато я забелязва фотограф от Тампа. Той й предлага да снима за местен календар. Стартът е даден, а за месеци популярността на българката в Тампа расте лавинообразно. Все пак се налага да работи почасово в местен пъб за спортни фенове.

Рали украсява още няколко каталога и календара. През 2009 г. е поканена от българското издание на списание "MAXIM". Снимката на корицата, направена от популярния фотограф Бари Смит, носи страхотна популярност. Осигурява на варненката кориците на "Strobemagazine.com", "Mixed", "Vblazin", "305hip hop", "American curves" (3 пъти) и много други. Списания "Esquire.com" я избира за най-сексапилната българка. През 2010 г. влиза в Топ 1000 на най-сексапилните жени на света. Сега вече разработва своя модна марка.

Иначе в свободното си време Ралица обожава да се разхожда под палмите с приятели, да пазарува на воля, в което едва ли има някаква изненада. Поддържа тялото си с фитнес програми. Идолът й сред мъжката част на планетата се казва Роджър Федерер. Иначе има съпруг - българин. Ралица притежава диплома от Института по международен туризъм във Варна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай