Хъш от Народния се жени

Хъш от Народния се жени  | StandartNews.com

Дарин Ангелов казва "да" на своята муза Антония

Дарин, единият от близнаците Ангелови, стяга сватба. Той ще каже "да" на половинката си Антония на закътан плаж по Южното Черноморие. Двамата се сгодиха преди по-малко от месец и не искат да губят никакво време. Според светските хроникьори тържеството ще събере над 400 гости.

Между тях би трябвало да бъде и Александър Морфов, който режисира близнаците в своите хитови спектакли. Те са сред "хъшовете", които изтръгват сълзи и еуфория от публиката вече 10 сезона. Морфов, отново шеф на Народния, винаги пише "отличен" на Дарин и Деян. Неслучайно бъдещият младоженец държи всичките му авери от академичната трупа да бъдат на венчавката.

Дарин вече изненада Антония с огромен пръстен. Красавицата не пропусна да се пофука с красивото бижу и го щракна дузина пъти. Дарин смени няколко музи, между които певици и колежки, но сега вече се разделя с амплоато си на сериозен прелъстител. Той се кълнял пред близките си, че слага край на похожденията и Антония ще бъде единствената. Преди да срещне настоящата си годеница, Ангелов беше гадже на танцьорката Кристин Илиева, която замина в Германия след раздялата им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай