Бийбър - най-богат

Бийбър - най-богат  | StandartNews.com

Джъстин Бийбър оглавява класацията на "Форбс" за най-високо платените звезди под 30. За година тийнидолът е спечелил 80 милиона долара. И това при положение, че за него тя беше много тежка. Наскоро той плати 80 000 долара на бивш съсед, след като замерял къщата му с яйца, удари и папарак в Париж. Неговите фенове обаче го следват почти религиозно в Tуитър, къде той има 56, 6 милиона последователи, а билетите за концертите му се разпродават за минути.

Музикантите доминират в класацията на "Форбс", запълвайки девет от първи 10 места. Втори в подреждането са група млади мъже, които, за разлика от Бийбър, все още са с неопетнена репутация. Групата "Уан дайрекшън" е заработила 75 милиона в периода юни 2013 - юни 2014-та. Челната тройка се оформя от Тейлър Суифт, която е и най-високо класираната жена с 64 милиона. Песента й Shake It Off се радва на огромна популярност и също има мултиплатинен статус. Бруно Марс, който е на 29, заема четвъртото място с 60 милиона приходи. Неговият албум Unorthodox Jukebox стана двойно платинен, а миналата година той бе най-младият музикант, който се е изявявал някога на полувремето на финала по американски футбол в САЩ Супербоул.

Челната петица се оформя от Риана със спечелени 48 милиона. 26-годишната певица печели сериозно от музика, но има и собствени парфюми и вече е част и от модната сцена. Тя получава също толкова внимание за стила си на обличане, колкото и за песните си. Следват я Майли Сайръс с 35 милиона, Дженифър Лоурънс - с 34 милиона и Лейди Гага - с 33 милиона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай