Адел на турне, подминава България

Адел на турне, подминава България | StandartNews.com

Хитовата певица Адел обяви, че потегля на европейско турне в подкрепа на последния си албум и ще направи 15 концерта във Великобритания, Ирландия и континентална Европа, започвайки идния февруари, предава "Ройтерс"".

Изпълнителката ще посети още Норвегия, Дания, Германия, Швейцария, Португалия, Италия, Испания, Холандия, Белгия и Франция.

Това е първото турне на певицата от четири години. Освен майчинството, на което тя се отдаде в това време, Адел е казвала, че изпитва ужас от изпълненията пред големи групи хора.

Сега обаче тя заяви, че тези й страхове са преувеличени. Здравейте, аз съм, казва певицата в кратко видео, анонсиращо турнето. "Историята, че не мога да пея пред публика беше блъф, така че разбира се, че потеглям на турне и нямам търпение да ви видя."

Първият концерт е на 29 февруари в Белфаст и ще приключи на 13 юни в Белгия.

Третият албум на Адел "25" излезе миналия петък и вече разби рекордите за продажби с 2,43 млн. копия продадени в Щатите само за седмица. От няколко дни той вече е достъпен и в първия сайт за стрийминг на музика в интернет - Pandora.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай