Звезди и партньорства

Звезди и партньорства | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 15 до 21 ноември 2014 година

Вибрациите предлагат лекомислено безгрижие и равнодушие към проблемите на другите и към собствената неспособност за справяне с проблемите на ежедневието. Обстоятелствата обаче изискват ясно самосъзнание и себеоценка, за да не попаднем в капана на несъстоятелните решения.

Извън тази тенденция, периодът събужда амбициите и ги превръща в сериозна заплаха за поведението и за здравето ни. 15 ноември е най-сложният ден от седмицата именно поради необходимостта да се въздържаме от постъпки, подбуждани от примамливата сладост на мисълта, че излагаме на риск едно, за да спечелим друго.

20 ноември е следващият ден със сложна планетарна характеристика. Той, както и заобикалящите дати предполагат изнервеност във взаимоотношенията, а съветът на астролозите гласи: не бъдете толкова докачливи. Не е във ваш интерес!

Овен
Търсете разнообразието

Периодът е все така динамичен. Не очаквайте някой друг да мисли за вашите чувства и преживявания. Дайте си сметка, че собствените ви изисквания са много високи. Колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-спокойни ще са дните ви след 15 ноември, а постигнатото удовлетворяващо очакванията ви. Мислете как да се разнообразявате, а не как да си създавате нови натоварвания. Предлагам ви това решение, тъй като през настоящите седем дни е възможно да се окаже, че има обстоятелства, които са по-силни от волята ви и че природата понякога изисква от нас смирение.

Телец
Чакат ви рискови решения

Парите този път предопределят отношението ви към хората, с които се срещате и общувате. Те ще са в основата на плановете за бъдещето. Надявате се да участвате в разпределението им, готови сте със съвети и предложения, част от които не само ще изглеждат, но и ще са рискови. Всеки отделен представител на знака ще избере своя път в тази ситуация. В крайна сметка очаквам аспектите между транзитиращите Слънце, Венера, Юпитер и Сатурн да превърнат датите 16-20 ноември в територия на интензивни разговори по време на уговорени или инцидентни срещи. Опитайте да се вслушвате в страховете си без да им позволите да сковават действията ви.

Близнаци
Пазете здравето

Изправени сте пред тестова ситуация. Днес можете да установите или поне да си дадете сметка дали и доколко семейните и моралните ценности на обществото определят целите и действията ви. Вие се чувствате в кондиция, пораства желанието ви да поддържате множество контакти едновременно, независимо дали те са в една или в различни сфери от делничното. Основната част от времето ви трябва да отива за извършване на належащите служебни и домашни задължения. Уменията и жестовете ви няма да останат незабелязани. Между 18 и 21 ноември условията за работа невинаги ще са леки. За да изпълните обещаното или да приключите ангажиментите си, ще ви се наложи да положите немалко усилия, често в ущърб на здравето си. Непременно съблюдавайте правилата за здравословен начин на живот.

Рак
Любов към грешния човек

Ще имате много голяма потребност от любов и интимност, но и опасност тя да бъде насочена към грешния човек. Опитът и интуицията трябва да заработят, за да ви извадят от неудобната ситуация. За целта пренасочете усилията си към сферата на познанието, дайте простор на своите таланти и си позволете да изненадате околните с неочаквани хрумвания. Хората на изкуството могат да определят дата за откриване на изложба или да друг род своя обществена изява. Бързо ще установят, че тази мисъл ги блазни и ще забравят за неудовлетвореността от неслучването на очаквания от ежедневен характер.

Лъв
Преливате от идеи

Чувствате се готови за решения от всякакъв род. Мислите ви преливат от идеи и намерения, без да изоставате със съответните действия за реализацията им. Ще запомните средата на ноември като много успешен период от годината и ще го свързвате с преодоляването на затруднения и проблеми. Мнозина ще се насочат към въпросите, засягащи семейството им. Близки хора се нуждаят от вашата материална подкрепа, за да осъществяват намеренията си. Те могат да се окажат и ваша реализирана мечта. Явно, усилията ще си заслужават. През дните от 18 до 21 ноември ще е видно по резултатът.

Дева
Вярвайте в себе си

Нещата не се подреждат според предварителните очаквания. Кроите планове, но оставяте друг да се разпорежда с усилията ви. Днес планетните вибрации предупреждават да не се доверявате на чужда преценка или съвет. Вие сте наясно, че околните не знаят всичко за вашите намерения. Това разминаване може да се изглади без неприятни поледици. Ако в основата на неразбирателството стоят пари, ще успеете да разрешите проблема по-бързо от очакваното. Не позволявайте на неяснотите да дават тон и на взаимоотношенията ви. Предлагам ви вместо да правите фантастични проекти, да се приземите и да разрешите юридически или имуществен казус, придържайки се към закона.

Везни
Семейството преди всичко

Всичко важно за вас е съсредоточено в семейството. Отношенията с близките хора трябва да са тема номер едно. През дните от 16 до 21 ноември преживяванията, които те са подсигурили, ще оставят незабравими следи в паметта ви. Съвместните вибрации на Юпитер и Сатурн предполагат успоредно с това да огледате резултатите от усилията си до момента и мислено да оцените кои от целите си сте успели да реализирате през отминаващата календарна година. Предлагам ви да планирате за дните 18-19 ноември провеждането на важните разговори за пари, документи и прочее, които от доста време отлагате. Сега те ще преминат под знака на желанието за постигане на разбирателство.

Скорпион
На тръни сте

Не си намирате място. Мислите ви бодат като игли на таралеж, върху чиито гръб вместо ябълки се носят мрачни чувства и убеждение, че сте пренебрегнати и неоценени от хората и съдбата. Колективните вибрации на Слънце, Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн ви правят честолюбиви до крайност и докачливи повече от необходимото. Вглеждате се във всяка подробност и сте склонни да откривате в очевидното подтекст, който изпраща делнични занятия и ежедневните ситуации в графата на извънредните обстоятелства. Нито има смисъл от това упражнение, нито е във ваша полза. Предлагам ви да разведрите дните от 18 до 21 ноември с пътувания за развлечение или да планирате командировка, за да извадите мислите си от руслото на този безпътен анализ.

Стрелец
Любовта ви зове

Цялото ви внимание е насочено към любовта. Сега тя е тема номер едно за вас и вие сте готови да й посветите време и средства. Налага се да уточня, че ви вълнува повече философската стойност на понятието и поради това сте загрижени за добруването на хората, които обичате, без да превръщате собственото си отношение в разменна монета. Планетата Венера очаква от вас именно това: щедрост, великодушие и готовност да дадете простор на емоциите, да издадете спотаяваните си чувства. Не го правете лекомислено и с разума си помагайте да определите кой е този, който заслужава вниманието и любовта ви.

Козирог
Време е за работа

Вие сте в кондиция и сте готови за изява на полето на професионалните дела и обществената сфера. Динамиката на периода създава у вас усещането, че с каквото и да се захванете, все ще имате успех и резултат. Не откривате никакви пропуски в работата си и сте склонни в крайна сметка да се възнаградите с няколко дни ваканция, отдих или спокойни занимания. Използвайте 16 и 17 ноември за вземане на съдбоносни решения. Те ще откриват път пред начинанията, замислени преди време. И помнете, че доброто общество е гарант за добро здраве и настроение.

Водолей
Действайте сами

Разнежени сте. Очаквате повече, отколкото сте готови да дадете. Ако това се случва на територията на чувствата и личните отношения - добре. Но ако прехвърлите надеждите си за подобна взаимозависимост в деловия спектър, определено ще попаднете в задънена улица. Новите вибрации в живота ви настояват вие да сте по-самостоятелни в действията си и да се стремите към независимост по отношение на намеренията. Обвързването на вашите планове с чуждите желания ще стане причина за сериозни разминавания между очаквано и възможно. Успоредно с тези процеси, тече още една линия. Във всяко ваше действие, дори в обичайните занимание се чете желание за изява и самоизтъкване. Бъдете готови да посрещнете критиките на околните (заслужени или не) с достойно мълчание. Навлизането в спорове не е във ваш интерес.

Риби
Запишете се на курс

Вие пътешествате, искате да живеете различно. Има вероятност в този момент да се окажете далеч от родния дом. Но е възможно също единствено мислите ви да полетят в преследване на далечните простори. И двата варианта дават в резултат състояние на превъзбуденост. Очаквам вие да приемате случващото се прекалено емоционално, да реагирате бурно и ненужно остро на дребните недоразумения или на битовизмите. Използвайте това мечтателно настроение за нещо практично. Проучете възможностите за придобиване на квалификация или нова специалност. Дори само да отделите време за задълбочаване на познанията си в сферата, в която работите или привлича интереса ви, ще установите, че процесът на откривателството ви действа отпускащо и оздравяващо на вашата нервна система. На 19, 20 и на 21 ноември си позволете релаксираща програма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай