В капана на безсмислени битки

В капана на безсмислени битки | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода 11- 17 юли 2015 година

Странностите на това лято не свършват. Тази седмица се очертава като жежка и то не само според живака. След 12 август тя събира и сумира в границите си изключително мощните вълни от въздействието върху нас на аспекта Уран/Плутон, насложен върху квадратурата Слънце/Уран.
На 15 август към тях се присъединява въздействието от срещата на Меркурий с Марс: горещо, по-горещо, най-горещо в сферата на разговорите, преговорите и по време на дискусии. В този случай се налага да напомня, че през цялото време Плутон няма да ни позволи да стигнем до разумното решение, колкото и да се опитваме и каквито и усилия да полагаме.

Направо се самопокани аналогията с преговорите за Гърция. Явно, краткосрочно и бързо решение няма да изскочи - върви се към дългосрочен план за споразумение.
Връщам се към въздействието на обществените планети Уран и Плутон, които държат да усложнят отношения между световните сили. С други думи, борбата за надмощие е още по-оспорвана.
До края на периода транзитиращите в дисхармония Слънце и Уран, наред с опозицията Марс/Плутон ще зареждат атмосферата на личните отношения с напрежение. Няма да дочакаме сбъдването на предвижданията си за поведението на отсрещната страна.

Овен

Насаме със себе си

Вие се вълнувате и сте доволни, когато правите нещо за друг. Щедри сте, на моменти - разточителни. Допускам появата на разногласия на тази основа през дните от уикенда. Тях е благоприятно да прекарате в лични занимания, дистанцирани от шумните компания. Напомням ви за Меркурий и Марс /Меркурий и Марс попадат в лупичката/, които ще се постараят да ви поставят във възможно най-сложната ситуация. В началото на новата седмица ще сте ентусиазирани и често ще забравяте някоя подробност, което определено ще пречи на работата ви. Надали ще ви стигне време за всичките замисли. Надявам се да си останете мечтатели и да не посягате към практическо приложение на плановете си до 16 юли. Започнете ли да изяснявате замислите си, ще се разбере колко наивно сте си представяли нещата и че в действията си сте твърде далеч от реалността. 16 и 17 юли използвайте за консултации.

Телец

Пред важни срещи

Прекрасно съчетавате дейности, които обичайно не привличат вниманието ви едновременно. Предлагам ви да насочите енергията си към занимания като подреждане на дома, преустройство на жилищната площ, размествания. Не по-малко ефективни ще сте в подготовката на документацията за срещите и разговорите, набелязани за 13 - 15 юли. Не бих се учудила, ако откриете важни писма, които да приложите в подкрепа на тезите си. В същото време, през дните около 15 юли се създават условия за подобряване на отношенията с хора, с които през годините сте имали нееднозначна връзка. Подсигуряването на условия за целта е от силните страни на периода /Меркурий и Марс попадат в лупичката/, която не трябва лекомислено да подминавате. От специално отношение се нуждаят дните от 16 и 17 юли, когато добрият изход от ситуациите зависи от концентрацията ви.

Близнаци

Решавате парични казуси

Очакванията ви са за спокойни дни. Едва ли ще се оправдаят. На някои ще им се наложи да защитават работното си място и качествата си пред висшестоящи или да вземат страна в професионално-служебен спор. Периодът предлага и друго - уреждане на важни финансови дела. Малко сте разколебани как точно да постъпите. Обстановката и заобикалящите ще се надпреварват да ви поставят пред дилеми. Около 15 юли ще ви се наложи да ги приключите, за да вземете важни решения по материален казус. Преминаващите Марс, Юпитер и Слънце /Марс Юпитер и Слънце попадат в лупичката/ влизат в играта. Вие успявате да се съсредоточите върху главното и да осъзнаете, както и да осмислите, че малките загуби могат да гарантират голямата победа. Събития и случки около края на периода ще го докажат. Най-важните дни от седмицата са 16 и 17 юли, когато ще се поздравите с победа и ще се усмихнете вътрешно на далновидността си.

Рак

Хранете се с мярка

Нови хора и стари познайници с нови идеи навлизат в живота ви. Няма как да не е така: транзитиращите Слънце, Меркурий, Марс /Слънце, Меркурий и Марс попадат в лупичката/ са на ваша страна и ви отварят очите. Мнозина ще правят не само близкосрочни, но и далечни планове, ще уреждат дела, чийто резултат ще дойде след месеци. Вашата персона е интересна на заобикалящите. Те ще се опитат да ви привлекат за участие в техните намерения. До тук всичко изглежда, както трябва. Следват затрудненията. Тях вие сами ще си ги създадете, ако имате прекалени очаквания. Бъдете реалисти. Небесната картина говори и за друго. Редно е да се въздържате от прекалености не само в лично-служебните отношения. Дръжте под око също апетита си. Килограмите лесно се качват, но трудно се свалят. На всичко отгоре не е здравословно да си казвате като Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече".

Лъв

Летите нависоко

Привличат ви големите идеи и замисли. Вашето поведение е трудно разбираемо за околните. В същия момент склонни сте да развивате свръхчувствителност, докато околните не забелязват преживяванията ви. Допускам, че доверяването на практическите умения ще ви е от полза. Още повече, че мнозина ще са притиснати от времето и ще трябва да действат на мига. Причината: появила се необходимост за обсъждане на договори, четене на документи, обработване на информация. Още по-внимателни трябва да сте в случай, че те не са нещо ново, а са част от продължаващ процес. Внимание също ще ви е потребно, докато извършвате обичайните делнични неща. Не си позволявайте да бързате дори, докато приготвяте салата. При положение, че Меркурий и Марс /Меркурий и Марс попадат в лупичката/ са във вашия знак, преливането от енергия може да има неприятни последици.

Дева

Претоварвате се

Нуждаете се от повече време за изпълнението на ежедневните дела. Причината - натоварили сте се с много задачи, а обстоятелствата са многообразни. Противно на очакванията ви, не ви подтиквам да се съсредоточите, за да избегнете усложнения. Стремежът ми е да ви накарам да мислите за здравето си и да не се претоварвате, докато Слънце/Уран са в квадратура /Слънце и Уран попадат в лупичката/. Ето защо нямам нищо против да използвате дните около средата на юли за почивка, ваканция. Няма нищо лошо в това да планирате пътуване за удоволствие или да съчетаете неотложни задължения с приятна среща с приятели или с родственици. За целта се доверете на интуицията си и използвайте дните от 14 до 17 юли без да губите връзка с работното място, с колегите, партньорите. Ще обсъждате дистанционно актуалните въпроси. Вашите идеи ще са от полза, но за да ги проектирате в реалността, не е необходимо да присъствате физически.

Везни

Козовете са ваши

Правите планове за бъдещето и се чувствате някакси по-спокойни. Имате си причина - усещате подкрепата на обстоятелствата, независимо че те така бързострелно се променят. Увереността ви се крепи на факта, че имате своя лична позиция и смятате да я отстоявате. При мнозина от вас дните ще се проектират изцяло в сферата на ваканционно-възстановителните занимания. Определено така ще ви е по-лесно да преживеете някои недоразумения с личен привкус. Отношенията с партньора и в брака понакуцват, но не ви притесняват. Преценили сте, че нещата са под контрол и че сами ще отшумят. Намирам решението ви за разумно. По време на активна връзка Слънце/Уран/Плутон /Слънце, Уран и Плутон попадат в лупичката/, е важно да се запази присъствие на духа.

Скорпион

Винаги нащрек

Животът иска да сте внимателни, много внимателни във всичко, което правите, с което се захващате или което приключвате. Трябва да действате само тогава, когато сте на сто процента сигурни. Невъзможно, разбира се. Нека да е поне на 90 процента. Близки хора, роднини и приятели ще се ангажират да ви помагат. Не отказвайте подкрепата им. През целия период ще се движите сред множество и ще чувате различни неща, новини, факти и клюки, които трябва да преработите много внимателно, защото случващото се определено ще промени предначертанията ви за близкото бъдеще. Няма лошо. Сигурна съм, че промените са адекватни на обстоятелствата и следователно са полезни за делата ви. Към 16 юли все по-ясно ще осъзнавате колко много възможности за самореализация ви се предлагат. Точно тогава е редно да премисляте всяка дума, преди да я изречете наглас.

Стрелец

Интуицията ви подвежда

Вие имате нужда да знаете и да можете повече - това налива увереност в поведението ви. Сигурна съм, че ще подчините делничната си програма на самообучение, развиване на умения, подреждане на кореспонденцията или просто на четене. Вътрешно /защото още никой не знае/ ставате по-смели в намеренията и действията си. Всичко това ми се струва не само изрично полезно, но и много, много навременно като действие, тъй като с присъствието на Уран в квадратура с транзитиращото Слънце /Уран и Слънце попадат в лупичката/ ще се появи лъжлива или подвеждаща информация. Точно нея вие трябва да оцените и правилно да окачествите през дните около средата на месеца. Предупреждението ми е свързано и с подтикване към внимателно боравене с интуицията. Не позволявайте на вътрешния глас да ви вкарва в мисли и размисли, които ви отдалечават от реалността на обстоятелствата.

Козирог

Пред нов подход

Правите крачки в нова посока. Някои са така смели, защото са наясно, че могат да разчитат на изрична подкрепа от страна на близките, на партньора си. От друга страна, присъствието на връзка на енергията на Юпитер, който е все още в знака на Лъв, с Меркурий и транзитиращото Слънце /Юпитер, Меркурий и Слънце попадат в лупичката/, дават тласък на промени и нов подход. Така стоят нещата в сферата на обществената, професионалната и служебна изяви. Но когато повдигате завесата на семейно-партньорските отношения, трябва да сте предпазливи. Поставете отношенията си на основата на разбирателство на психична основа и търсете общи занимания, за да обогатите отношенията си с нови преживявания. Най-добрите дни за ваканция или за продължително общуване с близките хора са около средата на месеца.

Водолей

Чистите стари сметки

Навлизате в периода с уверена стъпка. Важно е да не прибързвате. Оставете си време за размисъл и за претегляне на обстоятелствата и на актуалните ситуации. Дните 11 и 12 юли са ви дадени точно за това. Следващите дни ще ви качат на въртележката. Невъзможно е да останете встрани от обществените процеси, да не се вълнувате от случващото се на работното място или от съдбата на заобикалящите. Вие сте готови при необходимост да изложите своята позиция. Надявам се, да постъпите разумно, като отложите за след тази седмицата подписването на документи или уреждането на важни финансови въпроси. Към момента все още не сте събрали нужната ви, полезна информация или продължавате да проучвате нещата. Към 16 юли е възможно да се стигне до по-сериозни разплащания, уреждане на стари сметки. Ако имате кредит или заем, направете необходимите стъпки да забързате процеса по приключването им.

Риби

Дайте си почивка

Вие сте неспокойни може би защото сте несигурни в чара или в авторитета си. Притежавате и от двете, но към момента привлекателността ви е позабулена. Околните се интересуват повече от вашето съучастие в конкретни материални дела, докато вие философствате и раздавате съвети, които никой не ви е поискал. Мнозина не да са далеч от мисълта да посветят 15, 16 и 17 юли на семейството, да си уредят ваканционни занимания, пътувания. В известен смисъл, имате право да се надявате, че нещата ще се подредят точно така, но в същото време е редно и да не разчитате другите да се включат солидарно в тяхното организиране или финансиране. Ако сте решили да реализирате намеренията си, пресмятайте единствено собствените средства. Няма как да не спомена, че присъствието на планетата Юпитер в знака на Лъв /Юпитер попада в лупичката/ допринася за задълбочаването на разногласията именно по прозаични теми и въпроси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай