Успех като на игра

Успех като на игра | StandartNews.com

Звезди и партньорства

Астрологична прогноза за периода от 20 до 26 юни 2015 година

Настоящата седмица разкрива нови страни на познати ни неща, както и на преживени ситуации. Обстоятелствата днес спомагат да се разкрият съответните проявления на истински позитивния аспект Юпитер/Уран. 21 - 23 юни са в неговата орбита и ни дават да познаем що е щастие.
Оригиналност във всяко едно отношение - в поведение, обличане, идеи и проекти, е част от възможните въздействия на позитивната връзка между двете големи планети. Към тяхната природа принадлежи качеството "разширение" /нали са газообразни небесни тела/ и то ще се изяви във всяка от сферите на нашия делник на земни граждани.

Някои ще превърнат намеренията си за сериозни постижения в лека и приятна игра. Други ще решат, че са в състояние да реализират сцените, за които отдавна се подготвят. Ще има сигурно и такива, които с магнетичност и харизматичност ще постигнат онова, към което са се запътили за много по-кратко време от предвиденото. И те и всички преди тях трябва обаче да разполагат с предварително подготвена стратегия, за да гарантират успеха си.
Позитивните аспекти, за които става въпрос и които ще раздвижат ежедневието ни, се съчетават със съюза Венера/Уран. Предлагам на всички, които не изгарят от желание да напредват в кариерата, да учат, за да знаят или да преуспеят в бизнеса, да си вземат отпуска. Дните между 24 юни и края на месеца са чудесни за ваканция.

Овен

Нов приятел

Динамиката от средата на месеца се пренася върху настоящия период. Не се очертават спокойни дни. Точно поради това вие ще сте от доволни, предоволни. Предполагам, че бързо ще ви стане ясно, че активната ви позиция ще ви помогне да постигнете желаното - да се наложите със своя авторитет на работното място, да убедите някого в качествата си, да засвидетелствате чувствата си пред човека, на когото държите. 22 и 23 юни са вашите дни за равносметка. Насрочвайте предимно лични срещи и разговори. Нищо чудно да спечелите нов приятел или приятелства, да осъществите интересни запознанства при условие, че сте се възползвали от творческото си въображение и сте позволили на аспекта Венера/Уран / да провокира фантазиите ви.

Телец

Подават ви ръка

Предстои ви да влезете в нова роля. Ако до момента се опитвахте да провокирате околните, за да работят те рамо до рамо с вас, сега имате нужда отново да се видите на лидерската позиция. Няма да ви е лесно да пробиете съпротивата на обстоятелствата. Не се отказвайте, но малко разум не е излишен. Възможно е, към 24 юни да се "втвърдят" отношенията ви с важни персони. Това ще се случи под натиска на настоящите планетни въздействия от страна на Юпитер и Уран, които настояват за конкретика и промени, ако не вървите в синхрон с тях. В главата ви се въртят формулировки от рода "до тук беше" с общите цели. При някои обстоятелствата ще ги подтикнат да търсят справедливост по съдебен ред. Моля, въздръжте се от подобни стъпки. Сигурно е, че не сте в силната позиция, а е и възможно да не сте оценили добре ситуацията. Печелившият ход е покана или подадена ръка.

Близнаци

Бъдете дипломатични

Следващите дни са готови да ви предоставят неочаквани варианти за разрешаването на всякакви казуси. Налага се да овладеете изкуството на дипломацията и да премълчавате по нещичко, дори когато ви се струва, че не е необходимо да сте толкова деликатни с околните Винаги е така, когато в играта е Уран, а този път той се синхронизира с Юпитер и Венера. Не се знае точно как ще се подредят обстоятелствата. Знае се, че вие трябва да имате резервни решения. Предпазливостта като част от стратегията на действие на работното място, в бизнеса, в личните отношения, определено е правилна с оглед на планетните изисквания.

Рак

Правете се на уверени

Възползвайте се от спокойния и хармоничен характер на 20 и на 21 юни, за да прекарате повече време с партньора. В същото време, транзитиращото Слънце е на ваша територия и очаква да го посрещнете с планове и проекти. От 22 до 25 юни ще се разкъсвате между задължения и обещания. Няма как да се откажете от нещо и да не предизвикате учудване у отсрещната страна. Действайте така, сякаш сте напълно уверени в намеренията си, за да не дадете повод на конкуренцията или на недоброжелатели да ви атакуват. Към препоръките ще допълня предложението си да сте по-пестеливи в разходите и да ограничите харчовете. На 24 и на 25 юни е възможно да се поблазните за покупка, която само след няколко дни ще установите, че притежавате безполезна вещ.

Лъв

Вдъхновението идва

Вие сте във вихъра си. Търсите, преоткривате, готови сте да повдигнете планини, но да откриете източник на нови сили за ентусиазма си или основание за следващите ви действия. Знаете, че сте в пика на своята творческа активност в края на тази пролет, поднесла много нови моменти в живота ви, и няма да поставите прегради пред развихрилото се въображение. Възможно е да се наложи, поради тези начинания или заради довършване на предходните цели, да заминете, да попътувате през тази седмица. Отдалеч ще трябва да координирате ситуации и събития у дома. Важните дни за прилагане на деликатен натиск там са 24 и 25 юни. Моля, организирайте така деня си така, че да ви остава време и за отдих.

Дева

Възход в кариерата

Намирам за полезно точно сега да се изявите като амбициозни хора, които искат повече. При положение, че знаете какво целите, не трябва да се бавите нито ден с решението си да изясните на другата страна, че знаете какво възнамерявате и няма да се откажете, докато не го постигнете. Седмицата ви започва с разговори, обсъждания. Към вас се обръщат за съвет или влизате в дискусии. Присъствието на Венера в аспект с Уран се грижи за блясъка на вашия обществен авторитет, но само при условие, че не криете зад думите и жестовете си тайни помисли. Днес всички много бързо ще разбират какво премълчавате или какво не искате да се разбере, за да се надявате подобна линия на поведение да ви отведе до успех.

Везни

Ремонт вкъщи

Възстановявате своето вътрешно равновесие. Вярно е, че това се случва под повърхността и не е от видимите промени, които околните тутакси забелязват. Надявам се те бързо да се ориентират, че с вас се случва промяна, след като отбележат нарасналото ви самочувствие. Съществува и обратната ситуация. Вие да се откажете да контактувате с познатите ви до болка лица, за да потърсите нови, които да освежат общуването и да превърнат разговорите в нещо наистина вълнуващо. Ако не можете да промените лицата на заобикалящите, то вие ще постигнете търсената промяна, залавяйки се с реконструкция на жилището си или с ремонти там, където искате да дишате по-свободно. Искате да изявите фантазията си, променяйки околната среда и ще го постигнете. Още повече, че при настоящата планетна ситуация Венера/Уран в хармония/, финансовото ви състояние би трябвало да го позволи, стига да не прекалявате с разходите.

Скорпион

Неочаквана ваканция

Вие сте на вълна новости, възможни са непредвидени пътувания или такива, които ще се удължат извън програмата. Ще ви хареса да сте в движение. Надявате се, от всички тези усилия за въвеждане на нови елементи в творческия процес на работното място, в подхода към работата, към личните взаимоотношения да поднесат резултат - задълбочаване на полезните контакти. Наясно сте, че в съвместната работа и в общите усилия се крие разковничето на вашия успех днес. Добрата новина е, че планетните разположения ви подстрекават да се държите нетрадиционно и да изненадвате с решенията си. Ясно е, че това е едно много натоварващо поведение. Ще се наложи да се погрижите за здравето си. На 24 и на 25 юни намерете време за разтоварващи занимания. При положение, че това се окаже невъзможно, достатъчно ще е да си подсигурите вечерното спокойствие за усамотен размисъл.

Стрелец

Търсите спокойствие

Преминавате през периода с усещането, че можете всичко. Нарасналото ви самочувствие ще ви е от полза до момента, до който не преминете границите на добрия тон в общуването. След това, не изключвам пререкания и недоразумения. Надявам се, да не се стигне до това, тъй като ще последват дни на неудовлетвореност и на принудително усамотение, които могат да ви предизвикат да вземете неправилни решения. Важно е навреме да прекъснете веригата. Предлагам ви да посветите дните от 23 до 26 юни на практически занимания: ремонтирайте, преподреждайте и размествайте всичко, което смятате, че не е на мястото си. Не се налага да търсите компетентното мнение на специалист по вътрешен дизайн, тъй като тези ви действия имат повече психотерапевтичен ефект, отколкото реален смисъл. Какво толкова. Още повече че така, унесени в действия и задачи, без да усетите, ще повдигнете духа и настроението си.

Козирог

Чака ви откровен разговор

Толкова сте натоварени, че не знаете от къде да започнете. Неприятното е, че приемате повечето от задачите за тегоба или за задължение, което не е ваша пряка работа. Но присъствието на една много особена връзка между небесните тела Венера, Юпитер и Уран и рожденото ви Слънце в знака на Козирог, ви провокира да се доказвате. Обстоятелства, които не можете да контролирате, ще поставят на изпитание обноските ви, ще затрудняват общуването. Отпуснете се. Всички ваши опасения ще станат на пух и прах след един откровен разговор на 22 или на 23 юни. На 24 и на 25 юни ще сте склонни да изпадате в настроения, които отричат включването ви в шумни мероприятия. Не е необходимо да се насилвате, още повече, че тялото ви също се нуждае от почивка.

Водолей

Укрепвате имиджа си

Ще се питате дали правите нещата правилно, дали сте поели във вярна посока? Ще сте самокритични и едновременно неспокойни, тъй като ви е потребно непременно да получите чуждото одобрение, за да имате корелатив. До 24 юни повечето важни процеси ще текат под повърхността на вашия делник. До тогава трябва да намерите време за приключване на важните дела или за изпълнение на дадени обещания, поети задължения. Следват двата най-натоварени дни от седмицата: на 25 и на 26 юни ще се налага да защитавате своите решения, да доказвате тяхната правота, да укрепвате своя професионален имидж. Надявам се, че сте прочели внимателно въведението и сте си взели бележка да се доверявате на нетрадиционния подход, докато внимавате да не навлизате на чужда територия. Грижете се не само за своя, но и за интереса на отсрещната страна. Тогава делата ви ще вървят по предначертания си път.

Риби

Предстои ви избор

Планетните вибрации правят картината при вас да изглежда непредвидима. Трябва да сте готови на обрат във всеки един момент. Кое сега е по-важното за вас - отношенията на работното място или тези с любим човек? Трябва да се определите. Няма как да сте еднакво добри и успешни и на двата фронта, а тръгнете ли да се разкъсвате, все ще пропуснете нещо важно. Оставя ви се малко време за избор на реакция. Надявам се, че ще използвате дните от уикенда, 20 и 21 юни, не само за разтоварване. Единствено така, премисляйки и претегляйки нещата, ще дадете правилна посока на поведението си през следващите дни. Умът ви трябва да остане хладен и спокоен, а чувствата ви затворени в сърцето. От 22 до 25 юни пробвайте, тествайте кой как реагира. Последният ден от прогнозата, 26 юни, предлага повече възможност за успешни разговори в професионалната сфера. Има вероятност да подпишете документ, гарантиращ подкрепа или стабилизиране на положението ви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай