Нанси не мърдала без охрана

Беше като лагер, не видяхме нищо от Бали, разказва Мис България за световния конкурс

Нанси не мърдала без охрана | StandartNews.com

Охрана, без която не можеш да мръднеш никъде, строг режим по хотелските стаи и крайно изтощение на участничките в "Мис Свят". Това е представлявал конкурсът отвътре, сподели нашата Нанси Карабойчева, която не успя да влезе в престижните топ 20, въпреки че в предварителните класирания вървеше много напред. "Бяхме уморени постоянно заради режима. Ставахме много рано и се прибирахме късно. Репетициите продължаваха по цял ден, бяха супер изтощителни. Нито плаж, нито басейн. Заради протестите и атентатите там не видяхме нищо от страната. Не беше като ваканцията, а като лагер", твърди блондинката. Тя е била в една стая с представителката на Грузия - Тамар Шеданя. Двете станали първи приятелки и механизмите на конкуренцията изобщо не се задействали. "Колкото и да е голям залогът, кандидатките там си помагаха и не се съревноваваха със зъби и нокти. Може би заради трудния режим", разказва хубавицата. След конкурса Нанси продължава да си чати с Тамар и двете се уговорят да си гостуват.

Големите надежди

Заминах с нулеви очаквания. Не мислех, че ще стигна напред. После обаче започнах да трупам точки в предварителните състезания и започнах да си вярвам, разказва Нанси. Действително тя се движеше отлично във временното класиране - в един момент беше на седмо място. Влезе в топ 30 на конкурса за плажна мода и топ 20 в спортната надпревара, а в другите дисциплини също беше много напред. Мнението на феновете, което също се считаше за фактор в оформянето на крайния резултат, беше отредило челно място на Карабойчева. Малко преди финала обаче журито реши да игнорира вота на хората и да остави подредбата единствено на експертната оценка на журито. Нещо, което остави Нанси много назад, тъй като тя разчиташе именно на фенската подкрепа. С връщането си в България, когато Карабойчева вече не бе длъжна да спазва бляскавия етикет, който приляга на участничка в състезанието, миската обяви конкурсът за явно политически. "Журито умишлено изпраща напред големите държави - имаше участнички от силни икономически страни, които на предварителните конкурси се справиха зле, но въпреки всичко влязоха в топ 20. Причината - това е мое мнение - е в това, че тези държави са сред основните спонсори на състезанието. Лукс, който България не може да си позволи и съответно шансът за бг миските е редуциран до нулев", заяви Карабойчева. От същия икономически подбор се е жалнала и нейната съквартирантка от Грузия, която има в CV-то си корони от най-престижните конкурси по света.

С Добромир мислят за семеен живот

Като повечето красавици нашата Нанси сега е решила да се отдаде на благотворителност. Блондинката движи каузи за решаване на проблемите с бездомните кучета, както и за създаването на повече спортни бази за деца. "В България има страхотни таланти във всяка област. Просто трябва да се осигурят условия за развитието им", твърди тя. В момента Нанси е щастливо влюбена във волейболния национал Добромир Димитров. Единственият проблем в тригодишната им връзка е, че така и не могат да заживеят заедно заради постоянните пътувания на Добромир. Двамата обаче са напълно убедени, че скоро ще намерят начин за съвместен живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай