Свидетелства за чудесата

Свидетелства за чудесата  | StandartNews.com

Преди да дойда тук, бях оперирана от рак на шийката на матката. Постфактум обаче стана инфекция на бъбреците. Пиех антибиотик, защото непрекъснато вдигах температура. Докторите ми казаха, че ще я карам така, но рано или късно ще стигна до хемодиализа. Имам малко дете и бях много притеснена. Идвам от четири месеца при леля Вера (когато намеря време) и вече не ми се налага да пия антибиотик.

Наталия Чергова

По време на сеанс се отнасяш нанякъде, но оставаш адекватен. Мен ме доведе майката на Роси - едно болни дете. Аз самата търсех помощ за дъщеря ми. Тук заварих едни деца, които също се лекуваха. Нещо като че ли ги накара и взеха с пръсти да ми мравучкат по гърба. Когато се прибрах вкъщи, мъжът ми казва, че имам кръв по тениската. Точно там ме докосваха децата, но само с пръсти. Оказа се, че чрез тях като с лазер някой ми беше направил операция и ми бяха изрязали шип от гръбнака. Остана един белег в идеална форма (показва го - б.а.). От тогава и аз развих дарбата да усещам болката на хората, сякаш знам как да им помогна. Правя го с любов. Зная, че отстрани изглеждаме дори налудничаво, но вече го приех, че трябва да помагам на хората.

Боряна Дойчинова

Няма да забравя никога как дойдох за първи път на един 25 май преди 2 години. Тогава работех в Народната библиотека. Страдах от шипове по целия гръбнак, а долу имах изтъркване на дисковете. Бях стигнала до фаза, че едва се движех. Страхотни болки - едната ръка пълен блокаж, а другата страна ме изгаряше денонощно. Дойдох при леля Вера и седнах при нея. Отнесох се нанякъде. Усещах, че два часа нещо ми се горя в лявата страна на тялото. Накрая леля Вера ме изправи пред иконата на Исус и като почна едно люлеене - не може да се опише. Започнах да идвам редовно. Затварях очи и се оставях енергията да работи с мен. Невидимите доктори ме поставяха в какви ли не пози, тръгвах си като разфасована от физиотерапията. Няма да ви лъжа, не беше безболезнено, но аз бях много зле. На втория път ми се яви Исус Христос и каза - Аз съм твоят Бог. Никога не съм била вярваща, иначе съм кръстена. Тук така обикнах и приех Бога, че не мога да ви опиша. Добре, че се бях снимала медицински и това, че сега съм здрава, мога да го докажа. Развих дарбата да виждам като светлина, когато светците лекуват някого наоколо. И аз също помагам.

Илка Данчева

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай