16:30 ч.

18.08.18

2 мин.

0

3

0

Цветанов присъства на сватбата на Бен Крос, похвали фестивала в Жеравна

от редактори |

Цветанов присъства на сватбата на Бен Крос, похвали фестивала в Жеравна

„С всяка изминала година фестивалът става по-вълнуващ и зареждащ", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, който днес присъства на сватбата на холивудския актьор Бен Крос и приятелката му Деана на фестивала на народната носия в Жеравна.


"Хубаво е, че има много млади хора, деца и дори бебета, които са облечени с български народни носиии. Това означава, че те започват да свикват с традициите ни, ставайки част от тяхното ежедневие и духовност. Всеки, дошъл тук, показва своето желанието да се върне 150 години назад и да усети атмосферата на нашите деди", коментира Цветанов.


„Днес имах удоволствието да усетя атмосферата и да бъда част от сватбатата на холивудския актьор Бен Крос и неговата дългогодишна приятелка от Русе - Деана. Тържеството се проведе по време на Международния фестивал на фолклорната носия в Жеравна. Младоженците се венчаха по стара българска традиция, бяха облечени в народни носии и спазиха всички български обичаи. Бракосъчетанието на новото семейство извърши кметът на Котел Коста Каранашев, който им пожела здраве и дълъг семеен живот", сподели по-късно Цветанов в профила си във Фейсбук.


"Радостен съм, че фестивалът в Жеравна става емблема на Котел и цяла България. С всяка „изминала година фестивалът става по-вълнуващ и зареждащ. Благодаря на Христо Димитров, ръководител на ансамбъл „Българе" и кмета на Котел Коста Каранашев, че ни дават възможност да се върнем със столетие назад и да се докоснем до бита на предците ни. Хубаво е, че има много млади хора, деца и дори бебета, които са облечени с български народни носиии. Това означава, че те свикват с традициите ни още от малки. Всеки, дошъл тук, показва своето желанието да се върне 150 години назад и да усети атмосферата на нашите деди", похвали се Цветанов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:27 · 28.08.2018
тоя прост софийски мангал и той се лепи за българското- МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ БОКЛУК
Потребител · 20:47 · 18.08.2018
За какви преди 150 години говори Цветанов, нека види снимки на хората в България от първата световна война та до 1930 г с изключение на тези работещи за правителството и с чужбина интелектуалци. всичко е било с потури. А жени по стар турски обичай са били затворени зад виските стени на къщите за да не ги откраднат помаците.
Потребител · 18:25 · 18.08.2018
Днес, мозъчният „Еверест“ на Булгаристан Цъфти Ух, рупорът на демокрацията, движещата сила на партията, вРът на интелекта, бе почетен гост на сватбата на дедо Бен Кросс дъщеря му Деана, където бе представен като мозъка на вътрешната, външната, международната и между галактическата политика на партия ГЕРБ (Грабим Редовно Република Булгаристан) !!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент