20:35 ч.

09.11.16

1 мин.

0

0

0

Лили Маравиля се прехласна по Генко Генков

от Стандарт |

Лили Маравиля се прехласна по Генко Генков

Лилия Маравиля в "Нирвана" с академик Светлин Русев и бизнесмена меценат Николай Младжов


Звездата от „Връзки" и театър "София" Лилия Маравиля се оказа истински почитател на Генко Генков. Непоказваните досега платна на художника предизвикаха фурор в столичната галерия "Нирвана". Изящната блондинка, позната от голямата сцена и от малкия екран, се наслади на пищните багри на картини от колекциите на академик Светлин Русев, Колю Биянов, Венцислав Кадиев и Николай Младжов. Сред останалите прехласнати по Генко ценители бяха Андрей Даниел, Енчо Пиронков, Вихрони Попнеделев, Станислав Памукчиев, Десислава Минчева, Валентин Старчев, Емил Попов, шефът на Народния Мариус Донкин, Евгени Минчев, Диана Дафова с дъщеря си, тв водещи бизнесмени и художници.


„Случайността на човешкото същество е във вселенската сила. Има те, а е можело и да те няма. Докато живее човек, гледа да остави след себе си следа и да я прокара между доброто и злото, между светлината и мрака. Аз го правя, събирайки багрите и съм гениален художник, защото съм властелин на цветовете", бил е убеден Генко, чиито платна блестят в "Метрополитън", "Гугенхайм", частни колекции из цял свят.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент