21:30 ч.

06.12.16

1 мин.

0

4

0
Овации за Вежди в "Арте"

Рашидов със сина си Вадим БУЛФОТО


Приятели на Вежди пръснаха по шевовете елитната столична галерия "Арте", за да поздравят големия художник за поредната му блестяща експозиция с акварели. След като Светлин Русев откри изложбата, Рашидов посрещна министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова, бившия омбудсман Константин Пенчев, бизнесдамата Траянка Орфаниду, Захари Каменов, Константин и Кристина Белчеви, Хайгашод Агасян, Слава Иванова, Аделина Филева, Валерия Велева, Тошо Тошев... Министърът на културата прегърна сина си Вадим, който беше сред най-важните му гости. Д-р Снежа Бахарова, съпругата на Вежди, приемаше букети до финала на вернисажа.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

· 10:20 · 13.12.2016
3 ПРАВИЛА ЗА ДА ИЗБЕГНЕТЕ И ПРЕМАХНЕТЕ ХЕМОРОИДИТЕ ... виж в сайта на "Завещавам Ви здраве"
А · 10:30 · 09.12.2016
Прекрасна изложба! Да е жив и здрав .... честен и почтен, предан приятел и голям творец!
Лина · 08:53 · 08.12.2016
Великолепни картини. Излъчват радост , благодарност, че е жив,здрав. Да бъде !
Потребител · 16:42 · 07.12.2016
Обикновенно човече със силно его.Нека си го чеше. Има още малко време
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент