"Конспирацията Хазара" разплита зловещи тайни

"Конспирацията Хазара" разплита зловещи тайни | StandartNews.com

Пловдивският автор Димитър Герганов представи новата си книга - "Конспирацията Хазара" в уютното пространство на "КнигАрт Кафе" в Пазарджик. Заглавието е третата творба на автора на историческия епос "В сянката на Боговете", издадена на принципа Bookstarters, в който читателите са и меценати, като инвестират в издаването на творбата.

Идеята за "Конспирацията Хазара" се ражда от една статия, която Герганов пише на историческа тема. "Стана ми интересно дали етносът хазара, който обитава Афганистан, има нещо общо с изчезналите преди хиляда години хазари. Един приятел с дълбоки енциклопедични познания ми подхвърли, че от това може да стане книга. Запалих се и започнах да проучвам всички достъпни източници. Започнаха да излизат любопитни факти, много неудобни и премълчани истини. Така се роди и идеята за тази книга, разкри авторът.

"Конспирацията Хазара" е исторически трилър, в който умелият разказ повежда читателя в разплитането на най-зловещата конспирация от дните на Сътворението. Изчезват ли народите просто така - като ненужна кал, отмита от капризите на времето? Героят Макс Гарбин ще се изправи срещу могъщи сили в търсене на истината! Преследван от агенти на МОСАД, окултен нацистки орден и талибаните, той ще открие шокиращи тайни, предопределили човешката история през последните две хилядолетия. Преди да хване перото, Герганов е известен на форекс пазара - и като играч, и като учител на кандидат-трейдърите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай