Турбо Цеца във "ВИП брадър"

Турбо Цеца във "ВИП брадър" | StandartNews.com

След като някои родни медии импровизираха, че Светлана Ражнатович-Цеца ще бъде тазгодишният гост-съквартирант във "ВИП брадър", който започва в неделя, се наложи сръбската турбо фолк звезда да изправи официално съобщение, в което отрича хипотезата. "Аз, Светлана Ражнатович, категорично заявявам, че както аз, така и моите представители в България - Moko Solution, не сме преговаряли с продуценти на български телевизии или риалити предавания. Участието ми в упоменатото шоу е абсолютна лъжа. Тиражира се сумата от 500 000. На тези, които използват моето име, трябва да знаете едно - Цеца струва много повече!"

Ето така прави нещата мегазвездата от съседна Сърбия - със замах, с борбен дух и непоклатимост, каквото и да й се случва.
Кралицата на Балканите, която подготвя уникален концерт за 17 март в "Арена Армеец", а преди това ще зарадва и феновете си в Лондон на 21 октомври, засне реклама за една от най-големите компании за микроблейдинг в света. 6-секундното рекламно видео донесе на певицата завиден хонорар, възлизащ на рекордните шест милиона.

Според сръбските медии изпълнителката на "Pile" е получила поканата да стане рекламно лице на този иновативен японски метод за оформяне на красиви вежди чрез перманентен грим още преди месец. Освен именитата сръбска певица, рекламно лице на същата компания за микроблейдинг е и Парис Хилтън.

Примата на Балканите направи и грандиозен жест към българската публиката. Новият й албум "Autogram" няма да се разпространява в търговската мрежа у нас. Тя вече категорично е отказала всички запитвания от страна на родните дистрибутори за правата. Идолът на няколко поколения българи, останала разтърсена от любовта на тукашните си фенове на предишните й два грандиозни концерта в "Арена Армеец" и стадион "Несебър", е изявила желание да върне получената обич по време на двете събития.

За това тя подарява албума си със всеки закупен билет за шоуто й в София. Само за уикенд тя отчете рекордни продажби от 100 000 копия в западната ни съседка албум. "Autogram" вече е със сериозна заявка да разбие и всички музикални рекорди. Премиерата на 11-те песни, включени в проекта, бе едва преди 3 дни, а вече имат общо над 20 000 000 гледания в сайтовете за видео споделяне. А само за една вечер Величкович заработи 100 000 лева на българската сватба на десетилетието в Лозенец. Балканската дива бе специален гост на венчавката на моделката Полина Шаламанова и бизнесмена Николай Ташков. Младоженецът е първороден син на бизнесмена Пламен Ташков, най-големият производител на бронежилетки в България, който неотдавна построи собствен завод край Костинброд.

Още в началото на кариерата си Цеца е наричана детето чудо на сръбската музика. Израстнала в патриархална среда, баща й постоянно я следвал в първите стъпки на кариерата и. Паралелно с музикалните си изяви, Цеца учи във ветеринарно-медицински техникум, специалност свинарство.

Малко известен факт е, че преди срещата си с Аркан, станал по-късно нейн съпруг, Цеца Величкович е била близка с Деян Мариянович-Шабан. Но с него "кукавицата" на сръбската музика излиза точно 17 дена, след което разбира за тъмните петна в биографията му и прекратява отношенията им.

През 1993-а певицата се завръща на сцената след 2 години музикална пауза. И тръгва на турне из цяла Югославия. Тогава идва предложение от мениджъра на певицата Бане Стоянович - тя да гостува в област, където по това време се воюва. Минавайки през първите барикади, Величкович осъзнала, че отива да весели не кого да е, а самия Аркан. От всичко, което била слушала и чела за него, бая се постреснала. Помолила мениджъра си да спре колата, за да си хване автобуса и да се прибере. С дълги увещания Цеца била убедена, че няма от какво да се бои. Когато пристигнали в лагера, Ражнатович провеждал преглед на войската. Чакайки началото на концерта, певицата забелязала Аркан да стои на стотина метра от нея. Командирът се приближил, за да се запознаят и попитал: "Ти ли си тази звезда, която слушам най-редовно?" По-късно, макар и женен, Аркан не успява да устои на чара на певицата и двамата сключват брак. Женейки се за Цеца, "тигърът" искал да изчисти имиджа си и името си. Аркан вярвал, че връзката им ще му помогне да влезе в парламента и да стане уважаван бизнесмен. А и певицата можела да се окаже неговата застраховка "Живот", защото кой би посегнал на мъжа на Цеца. Година и половина след смъртта на Аркан тя остава в пълен траур и дори забранява да се излъчват клиповете й по телевизията. Завръща се към кариерата си по молба на майката на Аркан.

През 2003 г. Цеца е обвинена за незаконно притежание на оръжия и прекарва в затвора 121 дни. Спи върху дъски при студ минус 17 градуса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай