15:05 ч.

04.11.17

2 мин.

0

0

0

Владо Карамазов търси сродната си душа

от редактор |

Владо Карамазов търси сродната си душа

Според последно проучване на женската аудитория актьорът от Народния театър Владо Карамазов е българинът, който привлича най-много дамските погледи.


След епохата на Стефан Данаилов, за никой друг актьор не се е говорило толкова много като за желан идеал сред жените у нас. Някои критици дори твърдят, че той притежава очарованието на неотразимия Ален Делон.


Вече на 38 г., Владо все още търси своята сродна душа. Към момента обаче радостта му от живота се изразява единствено в постоянна работа, каране на мотор и купони с приятели.


Истината обаче е, че Владо Карамазов се превърна във вдъхновение за жените, още през 2007 г. с първата си поява като водещ на най-екстремното реалити в българския ефир „Сървайвър".


Карамазов е възпитаник на проф. Надежда Сейкова във ВИТИЗ. Нашумява в постановките на Лилия Абаджиева, която го облече в рокли за "Ромео и Жулиета" и "Отело". Публиката го обикна и в постановките на Мариус Куркински "Рибарят и неговата душа" и "С любовта шега не бива". Тогава се заговори за новия секссимвол измежду българските актьори. Сред театралните му роли са още Ерик Ларсен в "Енигматични вариации" от Шмит и Рогожин в "Идиот" по Достоевски в учебния театър към академията, Флоризел в "Зимна приказка" и Рос в "Макбет" от Шекспир, Леандро в "Кралят елен" от Гоци, Мейкъл в "Магбед" от Йонеско, Иван Сенебирски в "Албена" от Йовков, за която роля има номинация за АСКЕЕР 2003 за изгряваща звезда, Хоров в "Службогонците" по Вазов в Народния.


След повече от десет години като актьор в повече от 25 театрални постановки и участия в телевизионни предавания, филми и сериали, през 2013 г. той стана продуцент. Заедно с Захари Бахаров и Юлиан Вергов създава продуцентската компания „Three Bears Entertainment", с която представят постановката „Арт" в цялата страна.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент