21:15 ч.

25.03.18

1 мин.

0

0

0
Шефът на БНТ води "Стани богат"?

В онлайн пространството се завъртя снимка на Not Аrena, която провокира заключението, че водещият на "Стани богат" по БНТ е генералният директор на медията Константин Каменаров.


Журналистът с диплома за лекар вероятно се е изкушил от възможността да демонстрира общата си култура и бързите си реакции, дирижирайки култовия формат. Снимките вече са започнали, а първите епизоди ще се излъчат през лятото. Досега за водещи бяха спрягани Михаил Билалов и Митко Павлов.


Самият Коко Каменаров обаче чете авто рекламата зад кадър, което звучи доста недвусмислено.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент