Последен шанс за участниците в "И аз го мога"

Последен шанс за участниците в "И аз го мога" | StandartNews.com

Тази сряда ще бъде финалът на шоуто "И аз го мога", в което участниците имат последен шанс за успех. Десет от любимите звезди на българите се състезаваха по двойки в продължение на три месеца. Те доказаха на зрителите, че пред техните възможности няма граници и същевременно се забавляваха на сцената на предаването. Само един от тях ще грабне титлата и ще подкара чисто нов автомобил Huyndai i20.

Тримата съдии са категорични, че всеки си избра правилното предизвикателство, а в комбинация с уменията, които натрупаха до момента, финалът на шоуто ще се превърне в истински спектакъл, разкриха от кухнята на "И аз го мога".

Поли Генова и Ники Георгиев ще са имитатори, защото ще бъдат участници в "Като две капки вода" за една вечер и трябва да изградят образите на Лили Иванова и Майкъл Джексън. До момента Поли се притеснява повече от задачата си, докато Ники смята, че ще се справи.

Последният номер на Яна Маринова и Жана Брейчева ще бъде въздушна акробатика. До момента и двете имат малко опит с различни номера във въздуха.

Оказва се, че Елена Петрова, която е единствената представителка на нежния пол в журито, също ще изпита себе си на 5 метра височина - въздушният обръч е нейното първо и последно предизвикателство за сезона на "И аз го мога".

Двуметрови кокили ще бъдат предизвикателството за Симона Пейчева и Петко Димитров. Симона смята, че това ще е поредното изпитание за духа й, докато Петко признава, че е доста притеснен как ще се качи на такава височина.

Камен Воденичаров и Иван Звездев ще танцуват украинска полка. „Това е по-скоро акробатика, отколкото танц и се изисква огромна физическа издръжливост, но вече няма какво да ни уплаши", коментират двамата.

Елен Колева и Алфредо Торес ще се пренесат в далечна Аржентина. Те ще бъдат огнени гаучоси и ще трябва да пресъздадат магията на това изкуство.

Големият финал ще дойде с нови правила за участниците. Всеки има равни шансове да се закичи с титлата „победител" независимо от генералното класиране. Ще видим кой ще победи тази сряда от 20 часа по Нова тв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай