Плебеи и аристократи в брадъра

Плебеи и аристократи в брадъра | StandartNews.com

Доайенът Йорданка Христова командва парада

Кучкова ходи по гащи в бедняшката част, пращат ветеринар да прегледа магарето в ТКЗС-то

Продуцентите успяха да изненадат участниците във "ВИП брадър", като направиха класово разделение - едните ще тънат в соцоскъдица, другите - в соцлукс. Разкошът е за персоните в Резиденцията, а беднотията е в Трудово-възпитателно общежитие.

Още щом влязоха в Къщата, Йорданка Христова и Евгени Минчев получиха абсолютната власт да разпределят съквартирантите и да определят стандарта им на живот. Двамата са Политбюрото, което работи усилено в Образцовия дом. Поп звездата и светският лъв изпратиха в общежитието Иво Аръков, Ива Екимова, Жени и Тачо, Ели Гигова, Албена Вулева, Камелия Воче, Елена Кучкова. Те ще живеят сред мухлясали тапети, линолеум по пода, ще имат ръждясала 20-годишна печка "Раховец", стар хладилник "Мраз" и архивен телевизор с кинескоп. Ще преживеят и режим на тока 3 към 1, топла вода ще им пускат само в неделя за час. Големият брат е иззел личните вещи и гримовете на мераклиите за слава. Брадърите се въртяха из тесния хол със стари избушени канапета, унили и със зле прикрито недоволство. Едвам преглътнаха киселото зеле и поизсъхналите сандвичи, които бяха част от соцменюто за добре дошли.

За разтуха се напиха с ракия от бидон. Всички бяха много гладни и Камелия Воче замеси тахан халва с масло и я намаза върху филийки. Кучкова си ходи по гащи от самото началото, а целта й е да съблазни Иво Аръков. Евгени Минчев обаче твърди, че това няма как да се случи, защото актьорът не се вълнувал от жени. Но на Аръков му светнаха очите от мацките наоколо, а Тачо не смееше да ги погледне, защото пази поведение пред Жени. В същото време в социалните мрежи се намесиха природозащитниците, ядосани, че пишман виповете държат животни на дъжда. Обект на загрижеността им беше най-вече магарето Брад Вип и козата. В двора край тях се въртят най-често Калканджиева и Екимова. Ветеринар обаче е прегледал дългоухото - то се оказало напълно здраво.

Политбюро отреди нерадостната съдба на по-младите участници, както и на Камелия Воче. Певицата, която някога заедно с Евгени водеше тв предаване, явно си е навлекла гнева му с неподходящи коментари. Така тя подписа присъдата си. Имайки цялата власт да решават кой къде да бъде настанен, двамата от Политбюро се обкръжиха с близки и познати, както и с интересни и за двамата мъже. Така в баровската и барокова резиденция попаднаха Камелия Тодорова, Кали, Тити Папазов, Мартин Мартинов, Наско Месечков. Топмоделът актьор Мартинов определено се хареса и на Данчето, и на Евгени. И Изповедалнята и двамата обявиха желанието си да го вземат под крилото си. Атанас Месечков, който се определи като мъжкар, предизвика желанието на лорда да се увери в сексуалните му предпочитания от първа ръка.

Така още първата вечер в двете къщи се очертаха интересни комбинации от хора - при "младите" единственият свободен Иво Аръков може да избира дама на сърцето си сред сериозно количество красавици, а силата на волята на неверния Тачо ще бъде изпитана сред многото изкушения. Нито един от обитателите на трудово-възпитателното общежитие не блести с домакински и готварски умения - освен Камелия Воче, разбира се. Така че тя ще трябва или да се примири, че ще слугува на всички, или скандалите ще започнат още от днес.

За да подсили нарастващото недоволство и любопитството къде са останалите съквартиранти, "ВИП брадър" недвусмислено заяви на пролетариата, че не той е отговорен за съдбата им. Към домсъвета се присъедини Никол Станкулова, която с Венета Райкова, Маги Халваджиян и Александър Найденов ще обсъждат участниците. Очаква се да влязат още няколко съквартиранти, като всеки от тях ще има специална мисия. В понеделник вечер, докато избраниците на продуцентите влизаха в Къщата, Нова вдигна шумно парти за 20-годишния си юбилей. Стотици препълниха "Текила". Рачков и Зуека забавляваха гостите.

Ваня Щерева се люби с Алекс вън от Къщата

Ваня Щерева отговори във Фейсбук защо не е влязла в Къщата въпреки настойчивите покани на продуцентите. Всички си задаваха този въпрос, още повече че сезонът е наречен "Образцов дом" като романа й.

"Защото съм щастливо обичана и обичаща. Първият въпрос към мен беше: "Още ли си с Алекс?". При положителния ми отговор видях в очите на питащия как ме отписва на секундата. Т.е. - няма шанс да се въвлека в любовна история с някой от големите мъжкари. Между другото Алекс ми предложи преди тази среща да мина през гримьор от киното, за да ми насини окото, а после да кажа, че сме в тежки отношения и редовно ме пребива. Тогава 100% щях да бъда интересна за "ВИП брадър". Такива неща обича той - пребити хора, изневери, бивши гаджета провокатори (влиза и любовницата на Тачо), майки с извънбрачни пораснали вече деца, портрет на бащата в Къщата... И съсипва животи. "България обича кича" - това е мотото, което го води, когато съставя драматургията си. И много обича да ползва името БЪЛГАРИЯ. "Цяла България"... Това е най-често употребяваната му фраза. Ами да, той се идентифицира с името на държавата, а ние се тревожим за един "Образцов дом"... Няма смисъл, приятели. Продуцентите не биха вкарали в играта някой, който е ползвал това име 10 години преди тях и го е направил популярно с хубава и обичана книга. Искат ТЕ да са го измислили. Велики и единствени измислят, знаейки, че са недосегаеми!".

И двете телевизии казват, че са номер едно

Ясно беше, че "Сървайвър" и "ВИП брадър" претендират за първенство в есенния сезон и надцакването с рейтинги ще започне сега.

След старта всяка от телевизиите обяви различни данни. От bTV съобщиха, че първият епизод на случките в Камбоджа е фаворитът на публиката. "С разлика от 45% сред активната аудитория на възраст 18-49 и над 50% сред младите между 18-34 спрямо следващата в класацията телевизия "Сървайвър" даде началото на най-голямото приключение в ефира на сезона. В своя пик предаването привлича 1 милион и 156 хиляди зрители. Данните са на ГАРБ", пишат от bTV.
От Нова контрират: "Категоричен победител в битката за зрителско внимание - така може да се определи първият епизод на "ВИП брадър". Според данните на пийпълметрична агенция Nielsen Нова е най-гледаният тв канал в България в часовия интервал 20-23, 22 ч. С дял от 38.8% от всички зрители в активна възраст (18-49), телевизията се оказва с почти два пъти по-голяма аудитория от вторите в класацията - bTV (с дял от 20.9%).

Разликата е по-голяма сред 18-34-годишните, където Нова отчита дял от 44.1%, докато следващите привличат едва 20.7% от гледащите в този момент".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай