Наш актьор от Ел ЕЙ снима филм за България

Наш актьор от Ел ЕЙ снима филм за България | StandartNews.com

 

Стефан Апостолов, актьор и режисьор, който от години живее в Лос Анжелис, е замислил филм за България. В него ще разкаже на света колко чудеса има по нашите земи. В трейлъра на лентата чаровникът по много убедителен начин обяснява автентичните отношения между хората - те не се случват онлайн и децата трябва да знаят произхода си и подвизите на героите от миналото и в наши дни. Затова участва и Йордан Йовчев, който се съгласил на драго сърце. Красотата на народната ни музика е друг акцент в сценария. Всъщност историята се случва през погледа на 6-годишно момче, което преживява приключения в различни епохи. Стефан завършва английска гимназия в Пловдив и заминава за Америка.

Всички очаквали да стане лекар като родителите си, но той записал да учи актьорско майсторство в Ню Хемпшир. Работел в столовата на университета, за да се издържа. После започнала и кариерата му на модел, а след това и на актьор. Тази година е участвал в 4-5 заглавия, които ще излязат по кината догодина. В сценария за пълнометражния филм за България го подпомогнали сестра му и негова приятелка. Намеренията му са лентата да се преведе на 6 езика и чужденците да се вдъхновят от красотите на родината.

"Не сме срещу социалната мрежа, но трябва да има баланс. В наши дни децата прекарват прекалено много време пред мониторите", каза по скайп Стефан в "Преди обед" на bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай