100 Кила стана дюнерджия за ден

100 Кила стана дюнерджия за ден | StandartNews.com

Рапърът 100 Кила стана дюнерджия за ден. Новото му амплоа бе заради първата му бизнес задача като мениджър в "Звездни стажанти".

Новото риалити на Нова тв стартира вчера. В него 14 знаменитости ще се борят за място на пазара. Рут Колева, Венета Харизанова, Камелия Воче, Петя Буюклиева, Алекс Сърчаджиева, Албена Вулева, Марта Вачкова, Калин Сърменов, Юлиян Константинов, Тити Папазов, Пламен Медаров, Явор Янакиев 100 Кила, Любомир Милчев Денди и Таньо Шишков ще работят под зоркия поглед на бизнесмена Стефан Шарлопов. Всяка седмица той ще им дава различни задачи и ще поставя на изпитание техните качества.

Босът раздели стажантите си на два отбора- женски и мъжки. Заформираха се и първите спречквания в "Ангелите на Шарлопов". Причината бе продажбата на дюнери с благотворителна кауза, с която се нагърбиха и двата отбора. Още в началото обаче мъжете минаха напред, защото успяха да извоюват локацията Студентски град, където 100 Кила е доста популярен. Той и неговите колеги се справиха отлично със задачата си и получиха одобрението на Шарлопов. Жените пък нямаха чак толкова добра организация и това си пролича.

В четвъртък вечер ще стане ясно кой отбор е събрал повече пари от продажбата на "звездните" дюнери. Тогава и един от стажантите ще бъде уволнен заради лошата си работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай