Албанци клаха българи в Лондон

Албанци клаха българи в Лондон | StandartNews.com

Лондон. Двама българи берат душа след зверско клане в Лондон. Касапницата е станала в ресторант "Arda 2" в неделя сутринта. Това съобщи пред агенция Стандарт Нюз Камен Георгиев, който живее в британската столица. Информацията за кървавия инцидент се разпространява във Фейсбук. 

Пострадалите момчета са около 22-25 години и са настанени в болница с опасност за живота. Едното е в кома. Нападнали са ги албански сводници и дилъри на дрога.

"Спрял един джип, слезли албанци и започнали да ги мушкат с ножове", разказа Георгиев. Единият българин бил наръган в бъбреците, другият - до сърцето и под мишницата. 

"Интересното, че това се случва не къде да е, а в Лондон през 2012, не на Балканите. Потресен съм. Българи, да направим всичко възможно виновните да бъдат заловени и осъдени!", пише Камен Георгиев на стената си във Фейсбук.

След сигнал на Стандарт Нюз българското посолство в Лондон започна проверка по случая. Според първоначалната информация става въпрос за българските граждани Андрей Кехайов и Тинко Дойчев, които са настанени в Royal London Hospital. Това съобщиха от Министерство на външните работи.

Източници на Стандарт Нюз от Лондон пък казаха, че случаят е забулен в мистерия, тъй като информация за инцидента не може да бъде открита в местните полицейски сводки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай