Цветанов: По-важно от децата няма

Цветанов: По-важно от децата няма | StandartNews.com

Стара Загора. Винаги сме били водени от политиката, че по-важно от децата няма. Те са бъдещето ни. ГЕРБ доказва, че гради, със всичко, което правим - в това число нови детски градини, ремонтирани ясли и социални заведения. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, при откриването на две изцяло реновирани детски заведения – ЦДГ „Патиланско царство" и детска ясла „Маргаритка", на ул. „Цар Симеон Велики" в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Благодаря за политиката, която водят кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров и екипа му за най малките. Родителите ще са много по-пълноценни, когато децата им са на сигурно и уютно място", посочи Цветанов. Пред родителите и персонала в двете детски заведения заместник-председателят на ГЕРБ разясни управленската програма на партията по отношение на справянето с демографската криза и стимулирането на тридетния семеен модел. В днешния неучебен ден, в детската градина и детската ясла беше проведен ден на отворените врати от Община Стара Загора, за да може родителите да се запознаят с условията, които ще бъдат предоставени на децата им.

„Благодарение на политиката на цялостно саниране на детските градини – външно и вътрешно, вече с най-малко 30% ще се пести от отопление. По този начин ще остават повече приходи в детските ясли и градини", обясни и водачът на листата на ГЕРБ за народни представители от област Стара Загора Лиляна Павлова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай