Лиляна Павлова: Мъжко момиче

Лиляна Павлова: Мъжко момиче | StandartNews.com

Бившият регионален министър спечели сърцата на експертите в Брюксел

Лиляна Павлова обича криминалетата и високите скорости

Любимката на Брюксел. Така с две думи може да се опише скоростната кариера на Лиляна Павлова. Тя успя за кратко време да завладее сърцата на експертите в белгийската столица още когато беше назначена от Бойко Борисов за регионален министър. Павлова сега е водач на листата на партията на Генерала във Варна и Стара Загора. Като всеки типичен представител на зодия Стрелец, винаги цели в центъра на мишената. Затова и от строителната гилдия я харесват и й вярват. "На много от местата хората ме свързват с пътища и ми вярват. Искат от мен различни проекти да ми представят и искат моето мнение за дадена пътна артерия", казва Павлова. Обича високите скорости. Това си личи по стила й на работа. От най-изостаналата програма, ОП "Регионално развитие" се оказа в списъка на успешните, които Брюксел даваше за пример по време на нейното управление на министерството. Лили обича да натиска педала и е любител на високите скорости и зад волана, освен в работата.
За нея няма невъзможни неща. Признава, че със съпруга й Пламен често спорят кой да управлява семейния автомобил, защото и двамата се разтоварват от стреса, натискайки педала на газта. Откакто обаче на бял свят се е появила малката София, Павлова признава, че е много по-внимателен шофьор. Тя и семейството й обичат да разпускат сред природата и затова харесват и ценят моментите заедно. "Обожавам да ходя сред природата. И много харесвам Цари Мали град и яз. "Въча". Обичам със семейството ми да караме колела и да сме сред природата", признава още Павлова. Напоследък обаче това все по-рядко се отдава на Павлова.

Друга нейна страст са пътешествията, които са в кръвта й. Готова е да тръгне на път по всяко време, затова са й нужни само 5 минути, за да стегне куфара.

И майка, и дъщеря обожават водата, затова винаги предпочитат да отдъхват на място в близост до море, река или езеро. А пътуването смятат за част от ваканцията.

Освен че пътешествията и приключенията са й слабост, сред характеристиките на зодията й е, че е късметлия и непоправим оптимист. Затова и не обича да задълбава в миналото, а гледа смело напред. Много е емоционална, но се е научила да охлажда темперамента си и да премисли трезво ситуацията, преди да реагира. От втори поглед потръгнали и отношенията със съпруга й Пламен. Двамата са състуденти от УНСС, където Лиляна е завършила международни икономически отношения.
Любовта пламнала по-късно, когато се преоткрили един за друг след дълго познанство.

Сега Павлова отчита, че прямотата и спонтанността са силните й оръжия, но и слабите й страни. Но всички, които са работили с нея, знаят, че винаги успява да се справи с плановете и да спази сроковете.

Лили разпуска с криминалета и трилъри. Често чете Джон Гришъм, а любимата й книга е "Фирмата". Напоследък обаче за романи почти не й остава време. Павлова е фен на танците, като си пада най-много по диско и ретро музиката. Вярва, че няма случайни неща. Ако нещо трябва да се случи, то задължително ще стане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай