18:00 ч.

02.01.18

1 мин.

0

2

0

Нено Димов: Досега няма инвестиционни намерения за втория лифт в Банско

от редактор |

Нено Димов: Досега няма инвестиционни намерения за втория лифт в Банско

Решението на Министерския съвет за ски зона Банско е да се даде възможност за инвестиционни намерения в ски зоната и при наличие на такива намерения в максимално бърз срок да се премине по всички процедури, така че да може втори или нов лифт да бъде реализиран. Това каза пред bTV министърът на околната среда Нено Димов.


"Към 17:30 часа на 2 януари няма заявено инвестиционно намерение за втори лифт на Банско. Смятам да привикам концесионера да видим дали има инвестиционно намерение, но това за мен е само една черта, която минава през парка", посочи Димов.


"За 2,6% е разрешението, но тепърва се изискват много стъпки. Всички оценки трябва да се направят, но те могат да започнат след като има инвестиционно намерение. Трябва да има нещо конкретно, за да се оцени или отхвърли", допълни Димов.


"Не мисля, че може догодина да започне изграждането на втория лифт", каза още Нено Димов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:21 · 03.01.2018
Толкова е елементарно, но хейтерите не искат да чуят и дума!
Асен Иванов · 11:16 · 03.01.2018
дано скоро да има и да се построи лифта!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент