19:15 ч.

25.10.17

1 мин.

0

2

0

Бизнесът си иска капанчетата на плажа

от редактор |

Бизнесът си иска капанчетата на плажа

Бизнесът се обяви против намеренията на Министерството на туризма за премахване от всички плажове на преместваемите обекти. Това става ясно от писмо на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) до министъра на туризма Николина Ангелкова.


Преместваемите магазини и заведения работят, защото към тях има търсене от туристите. Намеренията за премахване от всички плажове на преместваемите обекти с изключение на тези за спортни дейности, ще създаде проблеми, смятат от Асоциацията. Работодателите виждат риск от предлагане на плажа на нерегламентирани храни и напитки от фирми от сивия сектор. Има вероятност и туристите да внасят и консумират на плажа храни и напитки, закупени другаде.


Според АИКБ решение на проблема с недобрата визия на обектите на някои места може да бъде търсено чрез въвеждане на типови модули с единна архитектура и цветове, а не с тотална забрана на нужни на туристите обекти.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:02 · 27.10.2017
Тотакна забрана на бараки и нe само по плажната алeиа,но навсиакадe!
Потребител · 01:36 · 26.10.2017
Туристите ще си носят храна от където си искат на плажа,, и тез бараки да изчезват от плажа на първа линия /улица да има магазини които продават и заведения, не и бараки не по тротоарите.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент