Ямболийка с награда от "Български пощи"

Ямболийка с награда от "Български пощи" | StandartNews.com

Приключи националният етап на 45-ия международен епистоларен конкурс на тема „Напишете писмо до Вашето 45-годишно АЗ", посветен на 45-атата годишнина на конкурса. Тази година получените писма бяха с 50 процента повече от миналогодишните. Оценяващата комисия класира на първо място Ивана Янева от Ямбол, чието писмо ще отпътува за международната надпревара между националните победители, съобщиха от пресцентъра на "Български пощи".

На второ и трето място са класирани Магдалена Дюлгерова от Русе и Румяна Йонкова от Габрово. Комисията предложи за поощрения още десет участници: Ивона Дончева и Теодора Стойчева от Шумен; Благовеста Тодорова от Лом; Езги Ахмед от село Черковна, община Дулово; Кристина Велидолска от Дупница; Теодора Иванова и Ивелин Василев от Русе; Емилия Димитрова от Нова Загора; Петя Гудова от Казанлък; Ачелия Шеибова от село Каменар, Разградска област, уточниха от "Български пощи".

Победителите в националния етап на конкурса ще получат по пощата награди от „Български пощи" ЕАД, а всички участници ще бъдат удостоени със специални грамоти. Това ще се случи в навечерието на Световния ден на пощата – 9 октомври.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай