19:25 ч.

01.11.17

1 мин.

0

0

0

VIVACOM с промоция за сателитна телевизия

от редактор |

VIVACOM с промоция за сателитна телевизия

Гледането на телевизия се превръща в нещо повече от удоволствие с новите промоционални предложения за сателитна телевизия от VIVACOM. До края на ноември клиентите на телекома, които подпишат нов или подновят съществуващия си договор, могат да гледат над 55 ТВ програми само за 8,99 лв. на месец.


Ценителите на HD картината пък имат възможността да избират между пакет TV M с над 90 телевизионни канала, от които 11 в HD качество, само за 13,99 лв. месечно и пакет TV L с повече от 110 канала, от които цели 13 в кристално HD качество, намален от 22,99 лв. на 15,99 лв. на месец.


Клиентите получават за ползване и безплатно HD оборудване, както и 25 радиостанции. Клиентите могат да се възползват и от промоционални условия за TV GO – мобилна телевизия от VIVACOM с над 65 канала.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент