19:10 ч.

29.10.17

1 мин.

0

0

0

VIVACOM предлага персонални пакети

от редактор |

VIVACOM предлага персонални пакети

VIVACOM започна предлагането на нови допълнителни пакети, които включват минути и мегабайти, които ще могат да се ползват у нас и в чужбина. По този начин всеки ще може да персонализира тарифния си план според своите нужди. Допълнителните пакети на VIVACOM са без абонамент и не изискват подписването на нов договор. Така, например, ако абонатът пътува и се нуждае от повече мегабайти, може да активира временно някой от допълнителните пакети за мобилни данни и да сърфира свободно с пакети от 500, 1000, 5000 или 10 000 MB на максимална скорост.


При нужда от повече минути, VIVACOM предлага и пакети с допълнителни национални и международни минути – допълнителен пакет от 100 национални минути, валидни в България и в ЕС роуминг ще струва само 2 лв. на месец. Също толкова ще струва и пакет от 100, минути валидни за разговори към Първа международна група. Допълнителните пакети могат да се активират в магазините на VIVACOM, с обаждане на номер 123 и на web портала data.vivacom.bg .


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент