07:10 ч.

04.12.17

2 мин.

0

0

0

„Софийска вода" спира водата в някои части на столицата - ВИЖТЕ КЪДЕ

от редактор |

„Софийска вода" спира водата в някои части на столицата - ВИЖТЕ КЪДЕ

Днес във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Христо Ботев", Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:


по бул. „Христо Ботев" от ул. „Алабин" до бул. „Александър Стамболийски", района между бул. „Александър Стамболийски" , ул. „Братя Миладинови", ул. „Позитано" и бул. „Христо Ботев".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски" ъгъла с бул. „Христо Ботев".
На 4 декември 2017 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов" , с. Бистрица , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:


ул. „Стефан Стамболов", ул. „Просвета", ул. „Бреза", ул. „Никола Крушкин – Чолака", Цонкова махала
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Крушкин – Чолака" ъгъла с ул. „Стефан Стамболов".
На 4 декември 2017 г. (понеделник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Плиска" , кв. „Вердикал" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:


по ул. „Ручей" от ул. „Варна" до края на улицата, ул. „Плиска"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ручей" ъгъла с ул. „Бряст".


Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Слатин дол" , с. Кокаляне , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:


ул. „Орниче" и ул. „Слатин дол" от №4 до №30
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Орниче" ъгъла с ул. „Слатин дол".
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент