Сливенци на опашка пред Lafka

Сливенци на опашка пред Lafka | StandartNews.com

Опашка пред единствения магазин на Lafka се изви в Сливен вчера, видя екип на "Стандарт". Навалицата от хора стигна чак до паркинга пред втория магазин на "Кауфланд" в града под Сините камъни, където е изграден единственият засега пункт на веригата. От нея може да се пусне фиш от новото лото "6 от 47" или да се купят вестници или цигари.

"Всяка вечер тук хората си пазят ред. Докато единият пазарува в магазина, другият се реди при нас", споделиха продавачките в Lafka. Средно в помещението има между 7 и 9 души. Опашката отвън е поне два пъти по-голяма. Основно хората идват заради лотарията, защото на този етап сме единственият обект в Сливен. Купуват обаче и всичко останало, казаха продавачките. Сутрин те започват в 6 часа работа, а вечер продължават до 22 ч. Lafka е единственото място, където може да се купи вестник толкова рано или толкова късно.

В същото време хората в Сливен негодуват защо веригата не е масово разпространена. Не може град като Нова Загора, който е повече от три пъти по-малък, да има Lafka, а ние да се редим на опашки само на един пункт, протестират чакащите на опашката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай