Повече мегабайти от VIVACOM

Повече мегабайти от VIVACOM | StandartNews.com

VIVACOM стартира изцяло нова тарифна линия за мобилен интернет, с която потребителите получават повече мегабайти за сърфиране както у нас, така и при ползване на роуминг в страните от ЕС. Името й е i-Traffic+ и абонаментът за нея предлага до 8 000 повече включени МВ в сравнение с досегашните планове, което прави и съотношението цена – интернет трафик още по-добро. Всички планове осигуряват достъп до мобилна телевизия с до 50 канала посредством TV GO. С новите планове се запазва достъпът до 128 GB облачно пространство за съхранение на информация в платформата pCloud.

Новата тарифна линия осигурява до 100 лв. отстъпка от цената на всеки 4G таблет от магазините на телекома. И това не е случайно. Времето, прекарано в интернет през мобилни устройства в световен мащаб надхвърля 60%. Докато в Европа все още превесът на мобилните устройства е малко на 60%, то в Щатите и Китай хората използват таблети и телефони в 70% от времето, посветено на интернет.

Със 100 лв. отстъпка с план i-Traffic L+ до края на месец ноември ще бъдат: 4G таблет Samsung Galaxy TAB S3 - флагман предложение на Samsung, отличаващо се с 9.7" AMOLED дисплей, 4 говорителя и стилус функционалност, както и 4G таблет Lenovo Yoga BOOK - с характерния си дизайн „2 в 1" с Halo клавиатура, Windows 10 PRO и Real Pen стилус за водене на бележки дори и върху хартия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай