Софтуерна компания търси 80 IT специалисти
Подпис през смартфона за кредит от Райфайзенбанк


18:05 ч.

29.08.18

1 мин.

0

0

0

ЕРП Север инвестира 6,1 млн. в мрежата на област Варна

от Стандарт |

ЕРП Север инвестира 6,1 млн. в мрежата на област Варна

Електроразпределение Север реализира поредица инвестиционни проекти за обновяване на съоръжения от електроразпределителната мрежа на територията на област Варна. Те са част от инвестиционната програма на компанията за 2018 г. и целят да осигурят надеждно и устойчиво електрозахранване на домакинствата и бизнеса в областта.
От началото на годината ЕРП Север, част от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна, вложи 6,1 млн. лева в обновяване и разширяване на електроразпределителната мрежа в област Варна. От тях 2,1 млн. лв. са инвестирани в присъединяване на нови клиенти. 1,8 млн. лева компанията вложи в оптимизация на мрежата.
Екипите на дружеството монтираха 11 000 метра усукан изолиран проводник по електроразпределителната мрежа в местност Ален мак, град Белослав и село Тутраканци, поставиха 60 нови стълба, инсталираха десетки електромерни табла и нови електромери с по-добри технически характеристики. В рехабилитацията на мрежата в тези райони бяха вложени 144 000 лева. По-рано през годината дружеството инвестира 270 000 лева в изграждане на нова мрежа в местността „Добрева чешма" във Варна, 150 000 лева в реконструкция на съоръжения в Калиманци и Вълчи дол, 311 000 лeва в обновяване оборудването на подстанции и възлови станции и др.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент