09:45 ч.

25.10.17

1 мин.

0

2

0

Менда: Бюджет 2018 е без луканка, но с много пармезан

от редактор |

Менда: Бюджет 2018 е без луканка, но с много пармезан

БСП са шокирани, че даваме повече пари за здравеопазване и образование, заяви шефката на бюджетната комисия


Председателят на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова обяви, че бюджетът за следващата 2018 г. е добър, макар че има още какво да се желае.


"Смятам, че е доста по-социален бюджет от всички останали, обяви тя най-хубавото в него. - Това е защото държавата и икономиката върви. Ако не слагаме луканка, ще сложим обилно пармезан." По този начин тя направи аналогия с бюджета на Симеон Дянков от есента на 2009 г., който го оприличи на "постна пица".


"В БСП са шокирани от това, че има повече пари за здравеопазване и за образование и понеже са опозиция, казват, че няма да бъдат употребени по предназначение", каза Стоянова.


По думите ѝ предложението и на левицата е чист популизъм, тъй като няма кардинална промяна. "За мен бюджетът на БСП е смешен", отсече Менда.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:29 · 25.10.2017
И за луканката и за пармезана трябва да се работо не падат от небето. но понеже БСП знае че няма да отидат по предназначение , ще трабва да се контролират парите.БСП знае как да ги открадне и си го казва предварително.
Потребител · 11:03 · 25.10.2017
Тая явно не е внимавала в първи клас и в името си бърка Т със Д
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент