18:35 ч.

08.11.17

1 мин.

0

0

0
EVN плаща тока на къщи в Камено

EVN ще поеме разходите за тока, който ще изразходят абсорбаторите на влага в къщите, пострадали от наводненията в община Камено, област Бургас. Това се казва в съобщение на доставчика на електроенергия за Югоизточна България.


Компанията вече е в контакт с кмета на Камено Жельо Вардунски, с когото се координират и допълнителни възстановителни действия в пострадалите села като поправка на паднали огради и др.


EVN съдейства на пострадалите села в община Камено от първите часове на пороите, когато аварийните екипи успяха да възстановят електрозахранването в кратък срок въпреки тежките условия на работа.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент