Fibank с нетрадиционна премиера на новия си онлайн магазин

Fibank с нетрадиционна премиера на новия си онлайн магазин | StandartNews.com

София. Fibank (Първа инвестиционна банка) представи днес новия си електронен магазин за златни и сребърни кюлчета, медальони, монети и други продукти от благороден метал - https://my.fibank.bg/GoldShop.

"Това съвременно решение е продиктувано от засиления интерес от страна на клиентите към продуктите с инвестиционна и нумизматична стойност, както и за да се гарантира лесното им разпространение до всички населени места в България", коментираха за „Стандарт нюз” от Fibank.

Електронният магазин Fibank Gold&Silver е изключително функционален, твърдят експерти. Чрез него клиентите лесно могат да разгледат най-често продаваните, най-новите или последно добавени продукти. Освен това съдържа и полезна информация относно начина на съхранение и третирането на златни и сребърни кюлчета и монети. А истинските ценители със сигурност ще се впечатлят от подробното описание на монетите и колекционерските серии, тъй като някои от тях имат уникални истории.

Fibank, позната с иновативността и пристрастието си към технологиите, представи онлайн магазина Fibank Gold&Silver на официална нетрадиционна hi-tech премиера. Специално за събитието, съвместно с ICB-Интерконсулт България и Samsung България, Fibank визуализира по иновативен и атрактивен начин онлайн магазина и новите си нумизматични монети - Година на Змията и монети за деца по проект на световноизвестната фотографка Anne Geddes – с решение „от бъдещето”.

Използвайки новата технология на Microsoft Kinect for Windows, чрез компютърен интерфейс от ново поколение, обединяващ жестове и глас, върху екраните на Samsung  се зареждаха и управляваха снимки, видео и информация за нумизматичните монети.  А за всички, които искат да направят нетрадиционен подaрък, е обявена и промоция – продуктите, закупени от онлайн магазина Gold&Silver до 18 януари 2013 г. ще се продават с 5% отстъпка.

По-голямата част от предлаганите продукти ще се продават в луксозна опаковка, придружени от сертификат за автентичност, а доставките ще се извършват в рамките на следващия работен ден след направяне на поръчката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай