18:05 ч.

03.01.18

2 мин.

0

2

0

Следствието и МВР: Няма самоубиец в инцидента в Нови Искър, всички са жертви

от редактор |

Следствието и МВР: Няма самоубиец в инцидента в Нови Искър, всички са жертви

От следствието и МВР разказват за тежкото криминално престъплени в Нови Искър, където бяха убити шест души.


Шест са жертвите на убийството в Нови Искър, изключваме версията за самоубийство, заяви Борислав Сарафов, директор на Националната следствена служба във връзка с шесторното убийство в Нови Искър. Причината - всички са убити с по няколко изстрела.


„Става въпрос за шесторно убийство. Изключвам версията за самоубийство на някой от убитите. Категорично става дума за убийство. Всички са убити с огнестрелно оръжие, не с един, а с множество изстрели", обясни Сарафов. Той уточни, че оръжието на убийството все още не е намерено.


Всички са убити в новогодишната нощ, уточни Сарафов.


Все още се търси оръжието на масовата екзекуция. Уточнява се редът, по който са убити шестте жертви. Работи се по няколко версии за мотивите за убийството. И към момента продължава оглед в къщата, търсят се още следи от оръжието, гилзи, както и биологични следи.


Главният секретар на МВР Младен Маринов потвърди, че версията за убийство и последвало самоубийство е изключена от разследващите. „Продължаваме да работим по всички останали версии, като към момента основно проверяваме дейността на убития Неделчо. Има информация, че той се е занимавал с търговска дейност, включително и с фирми, които чистят ДДС. Така наречените „кухи фирми". Продължаваме в тази посока", уточни Маринов.


Той подчерта, че ще бъде проверен и начинът, по който семейството е придобило имота в Нови Искър. Всички останали версии продължават да бъдат актуални, до отпадането на всяка една от тях", допълни още главният секретар на МВР.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 21:07 · 12.01.2018
ЛЪЖЕЦ СКРИИ СЕ БЕ
Васо · 18:17 · 09.01.2018
Този портрет се нуждае от психологически анализ или любов изразява лицето му?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент