10:20 ч.

01.03.18

1 мин.

0

6

0

Личните лекари са готови за протести

от редактор |

Личните лекари са готови за протести

Личните лекари са в готовност да протестират. Искат по-малко административна работа и повече средства. Средства, според медиците ще има, ако всички плащат цяла потребителска такса, а сумите се възстановяват от съответните институции.


Сега някои социални групи като например пенсионерите и хронично болните плащат по 1 лев. Личните лекари предлагат самата такса също да се промени и да стане 1% от минималната работна заплата. Трябвало да отпадне и изискването да са на разположение 24-часа.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Анонимен · 15:26 · 31.03.2018
Препоръчвам ви немският лекарски сериал Лекар в планината
Засега с 11 сезона
В България са го давали по Тиви 7 до сезон 4
По бТВ и бТВ лейди до сезон 9
Започна новият сезон 10 всеки следобед без Съботите и неделите от 16 до 17 часа по бТВ
Сериала е супер
Потребител · 16:55 · 01.03.2018
Много е важно за някои да противапоставят лекари на миньори, миньори на учители, учители на шофьори, шофьори на полицаи, полицаи на охраната в затворите и тн.т. Така се разделя и владее в полза на западните колонизатори. С колко ще се повиши цената на ел. ток след безобразията, които се вършат от Герб в момента. Как ще прокарат Истанбулската конвенция в Парламента. Докато хората не се обединят (не депутатите) все така ще бъде.
Потребител · 12:40 · 01.03.2018
Някой да е виждал личен лекар да дава касова бележка при посещение-аз,поне,не съм виждал от повече от 15г.
Потребител · 11:36 · 01.03.2018
А ако всимчкипенсионери се изправят на протест - нали ще отнесат белите престилки като - дане казвам катокакво.
Потребител · 11:35 · 01.03.2018
Прекалено много им се угажда. От пенсионерите ли искат да богатеят? И на всичкото отгоре да се взимат по-късно тези пари от НОИ или от друго място- чудесно електронно правителство ще е това.
Потребител · 10:30 · 01.03.2018
1%!!!! Тия луди ли са???? Не мога да повярвам! Скоро няма да има пациенти, от които да взимате тези кървави левчета - БЕЗБОЖНИЦИ!!!!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент