21:05 ч.

02.01.18

1 мин.

0

0

0

Жертвите в Нови Искър са застреляни с по един изстрел, търси се оръжието

от редактор |

Жертвите в Нови Искър са застреляни с по един изстрел, търси се оръжието

Прокуратурата, СДВР и следствието информираха за разследването на случая с петте трупа в Нови Искър.


Касае се за семейство - баща, неговият син, дъщерята на съпругата, нейният приятел и майката на съпругата в семейството. Застреляни са с по един изстрел. Това каза на извънреден брифинг от мястото на петорното убийство в Нови Искър главният прокурор Сотир Цацаров.


"Застреляно е и кучето на семейството - немска овчарка. Не се знае кога е извършено убийството. Обявена е за издирване майката на убитото момиче. За убития мъж и изчезналата жена това е втори брак. Това е тежко криминално престъпление, извършено хладнокръвно", допълни главният прокурор.


"Разследва се криминалното минало, телефонните връзки, разпитват се съседи. Близък на семейството е подал сигнал, първите, които са влезли в къщата, са полицейски служители", каза още Сотир Цацаров.


"Обявен за издирване е автомобил BMW X5, както и жена, която е живеела на семейни начала с убития мъж. Тя липсва на местопрестъплението. Няма намерено оръжие", поясни главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов.


"Разследва се и убийство, и самоубийство", каза още директорът на Националната следствена служба Борис Сарафов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент