12:00 ч.

03.11.17

1 мин.

0

0

0

Убиецът на Виола си призна, очаква намаляване на присъдата

от редактор |

Убиецът на Виола си призна, очаква намаляване на присъдата

Подсъдимият за убийството на Виола Николова – Стефан Станев, призна вината си и всички факти в обвинителния акт. Днес той се яви пред 2 състав на Софийския градски съд.


Заради признанията делото ще приключи само за няколко часа. При пълно признаване на вина наказанието може да бъе намалено с една трета.


Прокуратурата поиска 30 години затвор за 29-годишния мъж. Родителите на Виола - Валери и Райна, поискаха кръвнина от 350 хиляди лева от убиеца на дъщеря си.


Приятелката на Станев Виола беше убита по жесток начин, с прерязано гърло, в края на юни. В хода на разследването стана ясно, че той е упражнявал системно домашно насилие над нея и над предишната си съпруга.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент