16:45 ч.

23.02.18

1 мин.

0

1

0

Софийският апелативен съд оправда Алексей Петров

от редактор |

Софийският апелативен съд оправда Алексей Петров

Софийският апелативен съд е потвърдил оправдателната присъда на първа инстанция на Алексей Петров, Явор Джиджев и Теодор Дочев по дело за пране на пари и присвояване на над 3 млн. лв., съобщиха от пресцентъра на съда.


В началото на миналата година Софийският градски съд оправдава тримата по предявените им обвинения, като след това прокуратурата протестира решението с мотива, че съдът от първата инстанция е направил превратно обсъждане на доказателствата, без в същото време да се оспорват приетите по делото фактически положения.


Според апелативните съдии присъдата е постановена при изяснена фактическа обстановка, като фактите са приети от съда след подробен анализ на събраните доказателства, а материалният закон е приложен правилно.


"Софийски градски съд е провел пълно и задълбочено съдебно следствие, като е събрал всички относими доказателства", се казва в мотивите на апелативния съд.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:27 · 27.02.2018
сега като оцъдят държавата и няколко милиончета за тримата за неоправдан около 5 годишен домашен затво и НИЕ , НЕВИНОВНИ НЯКОЛКО МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕ ЗАРАДИ ТАЗИ НЕОБРАЗОВАНА И КОРУМПИРАНА СЛЕДСТВЕНА И СЪДИЙСКА ПАСМИНА. СЪЩОТО ЧАКАЙТЕ И С НОВИТЕ ДЕЛА ЗА АЛ.АЛЕКСАНДРОВ,БИВШИЯ ФИН.МИНИСТЪР И НА ПОЛКОВНИКА ОТ ДАНС.НАРОДЕЕЕ,КОГА ЩЕ СЕ НАДИГНЕШ СРЕЩУ ОГОЛЯВАНЕТО ТИ ОТ ГЕРБАДЖИЙСКАТА ОБЕДНАВАЩА ТЕ ПРОСТОТИЯ.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент