20:10 ч.

11.01.18

1 мин.

0

4

0

Юнкер: Не мога да си представя по-подходящ лидер за председателството от Бойко

от редактор |

Юнкер: Не мога да си представя по-подходящ лидер за председателството от Бойко

Председателството съвпада с ключов момент, ред знакови инициативи за определяне на бъдещето на ЕС са в ход, не бих могъл да си представя по-добра личност от добрия ми приятел Бойко Борисов, която да поеме лидерството за 6 месеца, а и за по-нататък, заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер по време на официалното откриване на българското председателство на Съвета на ЕС.


„Преди 11 години, през 2007 година, България стана член на ЕС, но процесът започна много дълго преди това. Гордея се, че съм малка част от присъединяването на България", посочи той.


„Помня и друг момент от присъединяването на България към ЕС, в 1977-година в сонда в Космоса. Не знаем дали някой слуша тези гласове, но те заслужават да бъдат там", коментира Жан-Клод Юнкер.


„България води Европа от тази вечер, България е страна, към която изпитвам особена слабост", заяви той. „Вашето място е в Европа, в еврото и ние сътрудничим с вас по този въпрос. Комисията е на страната на България", изтъкна председателят на ЕК. „Съединението прави силата", желая ви късмет и всичко най-хубаво за идното Председателство", каза още Юнкер.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:45 · 12.01.2018
ДАЛИ МУ Е ДАЛ ПАК НЯКОЕ ДЕВОЙЧЕ?!?!?
Потребител · 08:45 · 12.01.2018
Голямо целуване на задници стана. Не знам кой вярва на политици в днешно време.
Потребител · 03:06 · 12.01.2018
TAKA LI??? KRETEN, PIYANDURNIK!!
Потребител · 21:26 · 11.01.2018
Защото си изкуфял от пиeнe.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент