В. Симеонов: Разочарован съм, излишни избори, г-н Борисов!

Лидерът на ПФ се изнерви от въпрос за бъдещето на Обединените патриоти

В. Симеонов: Разочарован съм, излишни избори, г-н Борисов! | StandartNews.com

Валери Симеонов не пожела да се зарече, че ще има успешна управленска коалиция между ГЕРБ и Обединените патриоти. И допълни, че не съжалява за действията на неговата коалиция на българо-турската граница през последните дин, която, както изглежда, не успя да мобилизира допълнителни гласоподаватели. Той пирзна, че е очаквал повече.

„Няма да има никакви невероятни развития, ще стане същото, като преди 2 години – ще съставим програма и да убедим останалите, че трябва да има повече от нашите приоритети, обясни той

- Не сме болни от амбиции за власт, целта е да свършим работа. Както свършихме предния път, по моя преценка. Нашата коалиция дали ще издържи? Да не съм баба Ванга, да гледам в бъдещето? Разбираме се с тях, да, но животът е нещо много сложно.

- Разбира се, че винаги можем да кажем „не" на ГЕРБ, 1000 пъти можем да го кажем. И да, тези избори бяха ненужни, това го казах... това беше отдавна ясно, че нищо ново няма да се получи и се питам: защо беше нужно това упражнение, г-н Борисов? Истината е, че очаквахме повече и аз съм разочарован. Ако успеем да извадим ДПС от позицията на вечен балансьор... Важно е колко отговорни ще бъдем", заключи Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай