17:45 ч.

16.04.17

1 мин.

0

4

0

Томислав Дончев: Този път преговорите за кабинета бяха по-тежки

от редактор |

Томислав Дончев: Този път преговорите за кабинета бяха по-тежки

"Преговорите този път бяха по-тежки, но това е обяснимо. Част от позициите на партиите, които участваха в изборите са много по-трудно сглобими. Тук задействахме технологията на компромиса." Това каза Томислав Дончев в предаването "120 минути" по Би Ти Ви.


"Политически погледнато това вероятно е единственото възможно коалиционно взаимодействие в рамките на този парламент. Това не е каприз, това не е хрумване. Ние и нашите колеги нямахме никакъв друг шанс, освен да се разберем. Алтернативата беше не друг формат на управление, защото такъв няма, а алтернативата беше избори", добави Дончев.


"Въпрост е какъв е балансът между политиките свързани с помощ за най-нуждаещите се. В конкретния случай това са българските пенсионери, включително тези с минимали пенсии, както и балансът за политиките за организация и развитие", коментира още Дончев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:24 · 18.04.2017
нЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ПОДПОМАГАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОИТО СА РАБОТИЛИ - НЯМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ И ПОДАЯНИЯ. ВСЕКИ,КОЙТО Е РАБОТИЛ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВА ДОСТОЙНА ПЕНСИЯ - ТАКА Е В ЦЯЛА ЕВРОПА, ДЕТО ВСЕ НИ Я НАБИВАТЕ В ГЛАВИТЕ. ПОМОЩИ ДАВАЙТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА РАБОТИЛИ ИЛИ НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО ТРУДОВ СТАЖ. МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ В АВСТРИЯ Е 780 ЕВРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И НЯМА ТОЛКОВА ГОЛЯМА РАЗЛИКА В ПЕНСИИТЕ МИНИМАЛНА - МАКСИМАЛНА, ПОЛУЧАВАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА. ОТ ЧАСТЕН ФОНД МОЖЕ ДА СА ПО-ВИСОКИ. тА .... ОПРАВЕТЕ ПЕНСИИТЕ !!!!!!!!
Потребител · 14:08 · 17.04.2017
Терминал 2 за младите и читавите.Вече няма какво да спаси България от тотална катастрофа.
Потребител · 07:29 · 17.04.2017
Разбрали са се да се запази статуквото.Ще ни пълнят с Араби и Африканци и ще продължи дивашкия капитализъм и неолиберализъм наложен ни от САЩ и фемо-гейците от ЕС.
Потребител · 21:08 · 16.04.2017
Някой знае ли в крайна сметка какво са се разбрали тия мозъци???
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент