Само 4% били купонджиите в Слънчев бряг

Само 4% били купонджиите в Слънчев бряг | StandartNews.com

Институциите много съвестно си вършеха работата по морето - полиция, НАП, РЗИ, Агенция по храните и др., обяви вицепремиерът Валери Симеонов. "Бях там, защото край морето има тежки зависимости в последни 27 години. Общинари вземат концесиите за плажовете. Техните са и хотели", каза той пред bTV.

Не празпределям пазара, ходил съм навсякъде. И във Влас, там също имаше нередности. За съжаление има много такива и на други места, продължи той. 

Туристите, които идват да купонясват са едва 4-5%, а останалите са семейства. Протестите озвачават, че съм си свършил работата. Всеки, който влиза в политиката, трябва да знае, че ще бъде обстрелван. Курортите и сега са разделени. Собствениците на тези шумни заведения имат и други, които са идеално обезшумени, разкри Симеонов.

Вицепремиерът обяви, че няма конфликт в Николина Ангелкова. "Тя като министър прави едни проверки, останалите органи друг. Не искам да влизам в полемики с Нинова. Те вадят на конвейр скандали. Вижте какво бяха три месеца - първо бе оградата на границада, дадах ги на съд и млъкнаха, после униформите на полицаите. Искаха оставка, а защо не говорят за своите проблеми, когато управляваха?", каза още Симеонов.

Вижте какво сме направили 1000 нови полицаи и то на терен. Проблемът с униформите бе заложена бомба, но министър Радев го реши. Проблемът с мигрантите - такъв вече няма. Старата ограда на границата не е от неръждавейка. Тя и пада, затова е по-евтина. Боядисват я всака година", коментира вицепремиерът. 

Той разкри също, че са взети мерки родните малцинства в чужбина да вземат гражданство за дни, а лична карта за месец. И изреди и останалите свършени неща от правителството. "Не обичам да хвала, но ще го направя за Бойко Борисов и външната му политика. Идеален балансьор", каза Симеонов. 

В същото време БСП бяха като лъжливите овчарчета, нека хората да не избират такива, защото по цял ден само въртят чевермета, завърши той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай