Корнелия и Бойко си размениха нападки заради изборите

Корнелия и Бойко си размениха нападки заради изборите | StandartNews.com

Лидерът на БСП Корнелия Нинова не вярва на признанието на премиера Бойко Борисов, че не е искал ГЕРБ да спечели президентския вот. Тя му опонира и констатира, че това е била първата му голяма загуба. "Мисля, че това, което каза Борисов, не е вярно. Това му беше първата голяма загуба и не може да я преживее, и търси по тоя начин оправдание. Но ако приемем неговата теза – аз не я приемам, смятам просто, че не може да приеме загубата човекът", отсече Нинова.

Тя обаче добави, че ако приемем неговата теза, то това означава, че Борисов е употребил партията си. "С това изречение си нанася такова поражение, което никой не може да му нанесе. Какво казваш на партията си - аз ви употребих", удиви се Нинова по Нова телевизия и се закле, че тя никога не би причинила такова нещо на БСП.

Реакцията на премиера не закъсня.

"Корнелия Нинова не е спечелила президентски избори, отсече Бойко Борисов в Пазарджик, отговаряйки задочно на изказване на лидера на БСП, с която обсъждат дали нарочно е загубил вота, или не, обясни Борисов. - Те нямаха кандидат, а подкрепиха независим", продължи премиерът. "Да не подскача толкова от Бузлуджа. Веднага след президентските избори бяха парламентарните, където бяхме аз и тя. Резултатът беше категоричен. Аз знам какво правя. Тя да се беше явила на президентските избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай